wmaraci reklam

Google Docs Artık WordPress ile Birlikte Çalışabilecek

Sahi siz içeriklerinizi nerede oluşturuyordunuz? Eğer metinlerinizi Google’ın çevrimiçi kelime işlemcisi Google Docs ile meydana getiriyorsanız harika havadisler var! Artık içerik oluşturucularının en kutsal üçleme çilesi olan kopyala, yapıştır, yeniden biçimlendirme drama sahnesini arkamızda bırakıp, yeni sahnelere doğru yelken açabiliriz.

Her ne kadar oldukça profesyonel bir kelime işlemci web uygulaması olsa da Google Docs’un bünyeler tarafından “Aman yazdıklarım kaybolmasın abi, hemide ücretsiz” savunmasıyla diğer kelime işlemcilerine rakip olarak kullanıldığını biliyoruz. Yalnız bu meret, içerik oluşturucuları için her zaman o kadar da matrah bir şey değil. İçeriği yazdınız, hadi şimdi bir de bunu düzenleyin. Düzenlediniz, hadi şimdi bir de bunu WordPress’e aktarın. Bir de bakmışsınız ki, arada uyum olmasına rağmen hazırladığınız içerik şöbiyet olması gerekirken yumurtalı baklavaya kaçmış.

İşte, buna bu gün bir dur demenin tam zamanı. Yeni entegrasyon sistemi sayesinde artık içeriklerimizi tekrardan baş ağrısıyla WordPress’e aktarmak zorunda kalmayacağız. Üstelik bunu yapan yetkili abiler, çoklu yazarlı blogları da düşünerek gerçek zamanlı düzenlemeyi aktif hale getirmişler. 

Entegrasyona WordPress.com ve WordPress.org sitelerinde JetPack eklentisi yardımıyla aktif hale getirilebiliyor. Tabii bunu kullanmanız için bir de Google Chrome eklentisini tarayıcınıza dahil etmeniz gerekecek. Eklentiye buradan erişip, Google Docs’u artık WordPress ile birlikte dertsiz tasasız kullanabilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al