wmaraci reklam

Google Fontlarını Fontea ile Adobe Photoshop’da Kullanın

Daha önce hiç Google Font kütüphanesine Adobe Photoshop üzerinden kolayca erişmek için bir yol aramış mıydınız? O halde Fontea tam olarak sizin ihtiyacınız olan Adobe PS eklentisi…

Fontea; Photoshop CC’nin hem Windows hem de Mac sürümlerinde çalışan, basit temelli ve tüm Google font kütüphanesine tek tıkla erişmenize yardımcı olan ücretsiz bir eklenti. Bu eklenti sayesinde sadece tek bir tıklamayla tüm Google Font kütüphanesine erişebilir ve Google Font’larına kolayca çalışmalarınız içerisinde yer verebilirsiniz.

Fontea’da şuan Google Font kütüphanesinde yer alan 800+ font yer alıyor. Eklenti sayesinde fontları indirmenize gerek kalmadan kullanabiliyor ve eş zamanlı olarak çoklu katmanlar üzerinde farklı fontlarla karşılaştırmalar gerçekleştirebiliyorsunuz. 

Özellikle arayüz çalışmaları gerçekleştiren Webmasterlar başta olmak üzere Fontea’nın birçok grafikçinin iş yükünü ciddi oranda azaltacağı büyük bir gerçek. Eklenti, her yıl onlarca eklenti geliştiren Source kaynağı tarafından geliştirdi. Source’un birçok eklentisi normalde ücretli olarak sunuluyor ancak Fontea gibi iş yükünüzü azaltan birçok tamamen ücretsiz eklentilerinin olduğunu da belirtmekte fayda var.

Fontea’ya erişmek ve eklentiyi ücretsiz indirmek için buradaki proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al