wmaraci reklam

Google’ın Gizli Kapaklı Geliştirdiği Yeni İş Platformu; Hire

Google belki hiç bir zaman internet gezegeninin tamamı olmayı başaramayacak. Lakin yaptığı başarılı işlere bakacak olursak, internet gezegenini çepeçevre saran bulut tabakası olacağı kesin. Bugün Axios tarafından ortaya çıkan raporlara göre Google gizli kapaklı olarak yeni iş platformu olacak Hire’ın temellerini atmış durumda.

Google Hire olarak anacağımız servis, şu an Türkiye’de hizmet vermeyen Medisas, DramaFever ve Poynt gibi şirketlerin açık pozisyon başvurularını kabul ediyor. Projenin yapımını da Google’ın 2015 yılında satın aldığı iş teşebbüsü geliştirme takımı olan Bepop’un yaptığı düşünülüyor.

Google, yeni Hire platformuyla başta LinkedIn olmak üzere tüm yerel iş odaklı internet sitelerinin azılı birer rakibi haline geleceği gibi iş odaklı internet dünyasında da at koşturmayı başaracak. 

Henüz sadece taslak bir proje halinde olduğu için şimdilik Hire’ın tam olarak nasıl bir servis sunacağı, ne ölçüde ilerleyeceği ve gelecekte umulmayan taş olup ne başlar yaracağını kestirmek güç. Yine de Google’ın bu adımıyla iş odaklı internet dünyası kasabasının yeni şerifi olabilme ihtimali doğmuş oldu. Google Hire'a öyle bi bakıp dolanmak isterseniz de buraya tıklayarak erişebilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al