wmaraci reklam

Google’ın Yeni Servisi “Song Maker” ile Kendi Müziklerinizi Kolayca Besteleyebilirsiniz

Google’a göre, dijital besteler yapmanız için illa Mozart olmanıza gerek yok; sadece Song Maker’ı kullanmanız yeterli. İçimizdeki Mozart’ı dışarı çıkarmak ve müziği eğlenceli hale getirmek adına, Google’ın Chrome Music Lab adını verdiği şık bir girişimi var. Kullanıcılar için müzik oluşturmayı keyifli hale getirebileceğini kanıtlamayı amaçlayan girişim, yakın zaman önce Song Maker’ı tüm kullanıcıların beğenisine sundu.

Song Maker her yaştan kullanıcıya hitap eden basit bir beste ve müzik hazırlama servisi. Bestelerinizi yapmak için ritim ve kullanmak istediğiniz araçları seçtikten sonra, renkli kareleri ekrandaki kutulara yerleştirerek istediğiniz tonu elde ediyorsunuz. Basit bir araç olmasına rağmen Song Maker’ın işlevsel olmadığını söyleyemeyiz. Song Maker’ı kullanarak üç farklı sesten oluşan besteler hazırlayabilir, klavyeniz veya enstrümanlarınızı bilgisayarınıza bağlayabilir, isterseniz mikrofonunuzu kullanarak bestelerinize söz ekleyebilirsiniz.

Enstrüman seçenekleri olarak yalnızca birkaç seçenek sunan Song Maker, “Settings” bölümünden bestenize oktav ayarı gibi ince ayarlar yapmanıza imkan tanıyor. Özellikle intro tarzı ihtiyaçlara otomatikleştirilmiş şekilde cevap verebilecek olan Song Maker’ın tek eksiği, hazırladığınız besteleri size dijital ses formatıyla indirme imkanı sunmuyor olması. Hazırladığınız tonları “Save” butonuna basınca kaydeden servis, size herkesle paylaşabileceğiniz bir kısaltılmış Google linki veriyor.

Proje olarak dijital çıktı alamadığınız için Song Maker’ı kullanmak için üye olmanız da gerekmiyor. Şu an için sadece tatlı bir Cumartesi eğlencesinden ibaret olan Song Maker, eğer dijital bestelerimizi dijital formatlarla kaydetme imkanı sunsaydı, o zaman aracı bakış açımız tümüyle değişebilirdi.

❱❱ Song Maker’a buradan ulaşabilirsiniz.

Google çalışıyor arkadaşlar. Ben bi’ 9. Senfoni besteleyip geliyorum.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al