wmaraci reklam

Google, PhotoScan ile Eski Fotoğraflarınızı Dijitalleştiriyor

Google, Android ve iOS mobil cihazlar için hazırladığı yeni uygulamayla birlikte gözünü kenarda köşede kalmış basılı fotoğraflarımıza dikiyor ve bu fotoğraflarımızı dijitalleştirerek, en pratik şekilde ölümsüzleştirmemize yardımcı oluyor.

Kenarda köşede henüz akıllı telefonların icat edilmediği zamanlardan kalma basılı ve gerçek fotoğraflarınız mutlaka vardır değil mi? Peki, bu fotoğrafları hiç dijital platforma aktarmayı düşünmüş müydünüz? Aslında belki bunu bir çoğumuz düşündük ancak tarayıcıyla geçecek uzun saatler veya akıllı telefonların kamerasından meydana gelen ışık dengesizliği sonucu parlama sorunu gibi problemler muhtemelen sizi bu fikirden vazgeçirmiştir. 

PhotoScan, tüm bu dezavantajları geride bırakarak fotoğraflarınızı parlaklık sorunu olmadan yüksek kalitede dijitalleştirmeye yardımcı olacak. PhotoScan özel biri fotoğraf teknolojisi kullanarak fotoğraflarınızı gerçek renk tonlarına en yakın şekilde ve kalitesi bozulmadan dijital birer fotoğrafa dönüştürüyor. Fotoğraflarınızı dijitalleştirmekle de yetinmeyen uygulama Google Photos ile senkronize olarak çalışıyor ve dilerseniz fotoğraflarınızı otomatik olarak kütüphanenize aktarmaya yardımcı oluyor.

Eğer yakın zaman içinde kenarda köşedeki basılı fotoğraflarınızı gerçek birer dijital fotoğrafa dönüştürme fikriyle karşı karşıya geldiyseniz, standart yöntemler yerine sanırım PhotoScan’i kullanmak sizi büyük bir dertten kurtarabilir. 

Google, yeni mobil uygulaması PhotoScan’i neden kullanmamız gerektiği ve özelliklerine dair de hoş bir video da yayınladı;

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al