wmaraci reklam

Google, Play Store için 2017’nin En İyi İçeriklerini Açıkladı

Yeni yıl ufukta göründü. Google her yıl olduğu gibi bu yıl için de uygulama mağazasının en çok rağbet gören içeriklerinden oluşan bir “en iyiler” listesini tüm kullanıcılarıyla paylaştı. Google’ın en iyiler listesinde en popüler uygulamalar, mobil oyunlar, müzikler, filmler, TV şovları ve kitaplar yer alıyor.

Google’ın açıkladığı listeye göre Android platformunun en iyi uygulamalar kategorisinde liderliğe “Socratic - Math Answers & Homework Help” otururken yılın en popüler oyunu Nintendo tarafından sunulan “Super Mario Run” oyunu oluyor. Müzik kategorisindeki liderlik “Kendrick Lamar’ın HUMBLE” şarkısına aitken 2017’nin en popüler filmi ise “Moano” olarak listeye yansımış.

TV şovları kategorisinde şaşırmamamız gereken bir sonuç bizi bekliyor. HBO’nun popüler yapımı “Game of Thrones” TV kategorisinin birincisi. Play Store’un kitap kütüphanesinde 2017 yılının kazananı “Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı / The Subtle Art of Not Giving a F*ck by Mark Manson” kitabı oluyor.

Google, listede sıralamasında yer almayı başaran en iyilerin toplamda kaç kere indirildiği veya yıl içinde ne kadar indirme yakaladığı oranlarını bizimle paylaşmıyor.

2017’de Play Store’un en iyileri listelerinin tamamına kendi elinizle ulaşmak isterseniz, buradan Play Store’un 2017 yılına dair en popüler uygulamalarına göz atabilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al