wmaraci reklam

Google, Türkçe ve Resmi Webmaster Blogunu Yayınladı!

Aslında söz konusu Google olduğunda artık olayın dışında kalmaya alışmış durumdayız. Yapılan güncellemelerden en son faydalanır, en kıyak hizmetleri derdimizi anlatacak kadar İngilizce bilip başkalarının derdini anlayamadığımız için kullanamazdık. Google bu işe yavaştan son vermek için çok ince bir adım atarak ilk resmi ve Türkçe webmaster blogunu bizlerin kullanımına sundu. 

Merkezi blogu üzerinden yeni bloglarının müjdesini duyuran Google, artık aralarında Türkiye’nin de yer aldığı Hindistan, Rusya, Tayland ve Vietnam için kendi resmi Webmaster blogları üzerinden kendi dillerinde yayın sunacak. Google’ın yaptığı açıklamaya göre yeni webmaster blogları aracılığıyla şirket, tüm webmasterlara yeni servisleri hakkında bilgiler sunacak. Güncellemeler ve yaşanacak olan değişimler hakkındaki içerikler de yine Google Webmaster blogunun yayın konusu olacak. 

Tüm bunların dışında Google bu blogları yardımıyla Webmasterları bilgilendirecek ve daha başarılı internet projeleri üretmelerine yardımcı olacak ipuçları ve yardımcı kaynaklar yayınlayacak. Hatta zaman zaman eğitici içeriklerin yanı sıra Web konferansları ve soru cevap etkinliklerinin gerçekleştirilmesi ihtimali de söz konusu. 

İlk yayınını “Yüksek kalitede siteler oluşturma hakkında tavsiyeler” konu başlığıyla yapan Google’ın resmi webmaster blogu anlaşılan hepimiz için takip edilesi yalın dilli bir kaynak olacak gibi duruyor. Eğer Google nezdinde yapılan güncellemeleri ve Google’ın webmasterlara tavsiyelerini önemsiyorsanız yeni blogu mutlaka takip etmek isteyebilirsiniz. Google’ın yeni webmaster blogunun internet dünyasına başarı tohumları getireceği kesin. 

❱❱ Google Türkçe Webmaster Blogu

Google’ın Türkçe webmaster blogu hakkında yorumları bir de sizden alalım? Google’a dip not; O Title’ı değiştirin. Webmaster “bloğu” değil, “blogu” sunuz. İnternet günlüğüne tuğla muamelesi yapmayın olm :D

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al