wmaraci reklam

Google'ın Yeni Akıllı Cihazı 4 Ekim'de Tanıtılacak

Google, uzun süredir teknoloji sitelerinde dedikodularıyla yankı bulan ve Nexus markalı olmayan yeni akıllı cihazınızı 4 Ekim'de gerçekleştireceği San Francisco etkinliğinde tanıtacak. Google’ın Nexus markasını yavaş yavaş emekliye ayırmaya başladığı hepimizin malumu, internet üzerindeki fısıltıların çoğunluğuna bakacak olursak Google’ın yeni akıllı cihazı HTC markası ardında çıkış yapacak. Google, etkinliğini resmen duyurmak için madeby.google.com internet sitesini dün aktif etti. Siteyle eş zamanlı olarak Google’ın YouTube hesabı üzerinden de yine etkinliğe dikkat çeken kısa tanıtım filmi yayınlandı.

Tanıtım filminden de görebileceğimiz üzere etkinliğin seyrinin tamamen mobile dönük olduğu kolayca anlaşılıyor. Etkinliğin içeriği ve kapsamına dair tam olarak net bir bilgi verilmiyor olmasına karşın, yeni akıllı cihazın çok yakında olduğunun sinyalleri açık ve net biçimde verilmiş.

Gelelim Google’ın yeni akıllı cihazı hakkında şuana kadar elimizde olanlara; Nexus sahnesinde yaşanan son olaylardan da tahminde bulunabileceğimiz üzere Google’ın yeni akıllı cihazınızın HTC markalı olacağı tahmin ediliyor. Tanıtılacak cihazın 5 inç ve 5.5 inç ekran boyutuna sahip olması ve Pixel X ile Pixel XL olarak adlandırılması bekleniyor. Cihazın her ikisi de aynı donanım ve yazılım özelliklerine sahip olmasına karşın iki model arasındaki tek fark ekran boyutunda olacak gibi görünüyor.

Google’ın yeni akıllı cihazının işletim sistemi standart Android olmayacak. Bunun yerine Android Nougat’ın özel sürümünü kullanacağı tahmin ediliyor. Google’ın akıllı cihazlarının belki en çok dikkat çekecek olan yanıysa tamamen metal kasa deneyimini kullanıcılara tattıracak olması... Tabii, şuan için bunların birer internet dedikodusundan ibaret olduğunu unutmayalım. Yeni cihaza dair tüm detayları 4 Ekim sonrasında sizlerle paylaşacağız.

Google’ın yeni akıllı cihazları sizce iPhone ve diğer Android amiral gemileri karşısında hedeflenen başarıyı yakalayabilecek mi? 

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al