wmaraci reklam

Görsel Efekt Uzmanın Eski Arabasını Satmak için Hazırladığı Harika Video

Hangi ülkede, ilde veya ilçede olursanız olun, satmadıysanız bilemezsiniz… Eski araba satmak bir ülkeye nükleer silah pazarlamak kadar büyük yetenek ister. Herkes satın alacağı eski arabanın masrafsız, sorunsuz ve albenili olmasını bekler. Hatta eski arabanın eski olmamasını bile bekler.

Görsel efekt uzmanı olarak çalışan Eugene Romanovsky’ın da artık canına tak etmiş olmalı ki, adam ikinci el araç satma stratejisini aşıp, çıtayı Stratosferin ardına taşıyarak harika bir video hazırlamış. Romanovsky, 1996 model Suziki Vitara SUV tipi aracını satmak için Suziki’nin kendi reklamlarıyla yarışacak cinsten profesyonel bir video hazırlamış. Aracını da bu reklam videosuyla satışa sunmuş.

#BuyMyVitara etiketiyle sosyal medyada paylaştığı video kısa sürede birçok insanın dikkatini çekti ve paylaşım rekorları kırmaya başladı. Şimdiden viral olmaya başlayan bu eski aracın viral reklam videosu ile birlikte kısa sürede satılacağı kesin.

Eğer sizin de eski bir arabanız varsa araç satışı konusunda çıtanın nereye çıktığını görmek için videoya bir göz atsanız iyi edersiniz;

Dip not; inceden inceden bu işin ardında Suziki var mı diye kıllanmıyor da değilim…

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al