wmaraci reklam

GTA 6 Ne Zaman Çıkacak? Çıkana Kadar Saçımız Sakalımız Dökülebilir!

Bilgisayar oyunu endüstrisinin kafasına yıllar önce bir elma düştü. GTA III adıyla çıkış yapan bir oyun ortalığı kasıp kavurdu. GTA III’ün çıkışı bilgisayar oyunları namına bize iki şey öğretti. İlki farenin bilgisayar oyunlarında kullanılabileceği (2 boyuttan dolayı o zamanlar fareyle oynanan oyunların sayısı oldukça azdı) ikincisi ise açık dünya mekanının varlığıydı. O günden sonra Rockstar Games ve GTA sektörün çıtasını belirleyen baş ve elma oldu. Görünen o ki yeni elma olmasını umduğumuz için GTA 6 için en erken 2021’i beklememiz gerekecek.

GamingBolt’un bugün yayınladığı haberi ve Analiz Uzmanı Michael Pachter ile yaptıkları röportaja göre GTA 6’yı saçımız sakalımız döküldükten sonra oynayabiliriz. 2013 yılında çıkış yapan GTA V’in üzerinden 5 koca yıl geçti. Yeni kan için tüm bilgisayar ve platform oyuncuları gözünü Rockstar Games’e dikti. Analiz Uzmanı Michael Pachter’a göre ise GTA 6’nın çıkışı için önümüzde daha çok uzun seneler var. Patcher en iyi senaryoyla bile GTA 6’nın 2021 yılında çıkabileceğini ve tahminlerine göre GTA 6’nın satışa sunulmasının 2022 yılını bulacağını ifade ediyor.

Patcher, Rockstar Games’in şu aşamada önceliğinin tümünün Red Dead Redemption 2’nin üzerinde olduğunu söylüyor. Red Dead Redemption 2’nin serinin ilk oyunun yayınlanmasının ardından geçen tam 8 yıldan sonra Rockstar Games’in gündemine oturmayı başardığını belirten analiz uzman, GTA 6’nın aynı yoldan geçerek 2020 yılında duyululacağını, aksinin mümkün olmayacağını belirtiyor.

Uzman Patcher’ın analizlerine bel bağlayacak olursak GTA’nın 3-4 yıl daha ortalarda olmayacağı çıkarımını yapabilirsiniz. Rockstar Games bu sevdayı daha geçe bırakmayacaktır. GTA serisinin fetret dönemi 3-4 yıl süreceğine göre GTA 6 kaldırabilecek bir bilgisayar toplamak için kolları sıvamaya bolca zaman var gibi duruyor. Ne dersiniz?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al