wmaraci reklam

Her Yazarın Sahip Olmak İsteyeceği Daktilo Klavye; Lofree

Teknolojinin her gelişim evresiyle birlikte eski klavye tipini terk ediyor ve daha modern daha trend olan klavyelere sahip oluyoruz. Tüm bu modern klavyecilik ortamında oyunu bozmak için ortaya çıkan Lofree markası ise bizi kendinden geçirerek eski tip modern daktilo bilgisayar klavyesiyle gönüllerimizi fethetmeye çalışıyor.

Lofree, bir zamanların en ünlü yazarlarının bile sahip olup eserlerini kağıda dökmek isteyeceği o ihtişamlı daktilo günlerine geri dönmemiz için tasarlanmış bir klavye. Modern klavyeyle eski tip daktilo sistemini birleştiren bu klavye haklı bir inovasyon yaparak muhtemelen her yazarın sahip olmak isteyeceği bilgisayar klavyesini ortaya çıkarmış.

Lofree’nin tuşları bildiğiniz eski nesil klavyelerde olduğu gibi çıkarılabilen mekaniğe sahip. Böylece tuşların kolayca temizlenmesi ve değiştirilebilmesi hedeflenmiş. Sizin de tahmin edebileceğiniz gibi tıklama esnasında çıkan ses ise bir bilgisayar klavyesi yerine daktilo sesi. Birçok farklı renk modeliyle sunulan Lofree her kafaya da uyum sağlıyor ve bilgisayarların yanı sıra iPad & iPhone ile de kullanılabiliyor. 

Olur da bu klavyelerden birini satın almak isterseniz buraya tıklayarak LoFree’yi ziyaret edebilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al