wmaraci reklam

“Hocam Elektrikler Gitti” Bahanesinin Sonunu Getiren Uygulama: E-kesinti

Taksici için benzin, öğretmen için öğrenci, dönerci için tavuk neyi ifade ediyorsa bir Webmaster için elektrik de onu ifade ediyor. Zırt pırt habersiz yapılan elektrik kesintileri sayesinde işleriniz planlamadık şekilde sona eriyorsa bu uygulama derdinize çare olabilir.

Zamansız elektrik kesintileri karşısındaki mağduriyeti gidermek amacıyla AKEDAŞ ve ELDER iş birliği yapılarak oldukça işlevsel ve kullanışlı bir mobil uygulama geliştirdi. E-Kesinti adıyla uygulama marketlerinde yerini alan ücretsiz uygulama sayesinde artık konum bazlı olarak yapılacak elektrik kesintilerinden önceden haberdar olabileceksiniz.

Toplamda 81 il ve 970 ilçeyi destekleyen uygulama el ile bölge seçimi veya konum tahminli olarak çalışabiliyor. Anlık bildirim özelliği sayesinde E-kesinti, bulunduğunuz konumda yapılacak elektrik kesintilerini önceden haber vererek sizi büyük bir dertten kurtarıyor. Özellikle plansız elektrik kesintileri nedeniyle işinizin gücünüzün plansız şekilde aksamasından son derece rahatsızsanız E-kesinti’ye akıllı cihazlarınızda mutlaka yer vermelisiniz.

Anlayacağınız E-Kesinti uygulamasına App Store veya Google Play Store üzerinden erişerek “Hocam elektrikler gitti” bahanesinin tümüyle tarihe gömmek artık bizim elimizde!

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al