wmaraci reklam

Hosting ve Domain sektöründe 20 yılını dolduran Niobe Hosting yenilendi

Hosting ve Domain alanında 2000 yılından bu yana kullanıcılarına kaliteli hizmet vermeyi ilke edinen Niobe Hosting, yeni hosting paketleri, ücretsiz domain kayıt seçenekleri ve rekabetçi fiyatları ile sektörde adından söz ettiriyor.

Hosting hizmetlerinde en önemli nokta olan ulaşılabilirlik ve teknik destek alanında, açıldığı günden bu yana farklılık yaratan Niobe Hosting, 7/24 görev yapan uzman personeli ile çözüm sağlamaya devam ediyor.

Hosting hizmetlerinde sınırsız kaynak ve sınırsız site barındırma

Yeni hosting paketleri ile dikkat çeken Niobe Hosting çok sayıda web sitesini tek bir pakette barındırmak isteyen kullanıcılara, sınırsız disk seçenekleri de sunarak sitelerini yayınlama imkanı sağlıyor. Daha uygun maliyet ile kaliteli bir hizmet sağlayan Niobe Hosting, tüm paketlerinde ücretsiz domain avantajı sağlıyor.

İnternet Sitenizi Ne Zaman Satmalısınız? Satış için 3 Muhteşem Zaman
İlginizi Çekebilir!

İnternet Sitenizi Ne Zaman Satmalısınız? Satış için 3 Muhteşem Zaman

WM Aracı, internet sitesi almak ve satmak için harika bir pazar yeri. Kârlı bir fırsat yakaladığınızda doğru yatırım yapabileceğiniz gibi, doğru zamanda yüksek kâr veya ederi değerinde internet sitenizi satabilirsiniz. Bunlar zaten h...

Hazır Site Uygulaması Bisite işinizi kolaylaştırıyor

Kod bilgisi olmadan web sitesi hazırlamak isteyenler içi geliştirilen Bisite uygulaması, yüzlerce şablon aracılığı ile web sitesi hazırlamak için ideal bir ortam sunuyor. Seçtiğiniz şablondan resim ve yazıları değiştirerek istediğiniz bir web sitesini yayına almak için 30 dakika yeterli oluyor.

Domain yönetimi artık daha kolay

Niobe Hosting’den tescil edeceğiniz alan adları saniyeler içinde aktif oluyor. Daha kolay yönetim paneli ile, tüm teknik işlemleri zorlanmadan yapabiliyorsunuz. Ayrıca ücretsiz park ve dns servisleri ile ek bir ücret ödemeden bir çok faydalı işlemi yapabiliyorsunuz.

.tr Yetkili Kayıt Operatörü Niobe Hosting

Türkiye’de az sayıda firmanın sahip olduğu yetki ile tüm .tr uzantılı alan adları Niobe Hosting’de anında tescil ediliyor. Evrak ile alınan alan adları için de online evrak gönderim özellikleri ile tescil işlemleri benzerlerine oranla daha hızlı tamamlanıyor.

Koşulsuz iade garantisi ile soru işaretleri ortadan kalkıyor

Verdiği hizmete güvenen Niobe Hosting koşulsuz iade garantisi ile tüm riskleri ortadan kaldırıyor. Herhangi bir hizmet için sadece iade talebinde bulunmanız yeterli. En geç 48 saat içerisinde yaptığınız ödeme hiçbir kesinti olmadan iade ediliyor. Kişiye özel olan domain kayıtları haricinde tüm hizmetlerde sunulan iade garantisi için 14 gün içinde bildirim yapmanız yeterli oluyor.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al