wmaraci reklam

IE Tester ile sitenizi tüm IE sürümlerinde test edin!

IE Tester adındaki program ile web sitenizi IE5, IE6, IE7, IE8 ve IE9 sürümlerinde tek bir program üzerinden kolaylıkla test edebilirsiniz. Yeni web standartları ve gelişen teknoloji ile web site tasarımları Internet Explorer’ın yeni ve eski sürümlerinde kullanıcıya farklı bir şekilde yansıması tasarımcılar için büyük sorunlar oluşturmakta. İşte size bu yazımda tanıtacağım IE Tester adlı program ile tasarladığınız web sitenizi Internet Explorer’ın bütün sürümleri ile kolaylıkla test edebilirsiniz.

Eğer bir web sitesi tasarlıyorsanız tasarımı tarayıcı farklılığınıda göz ününde bulundurarak her kullanıcıya hitap edecek şekilde tasarlamanız gerekir. Yaptığınız tasarım bütün tarayıcılarda ve Internet Explorer’ın bütün sürümlerinde sorunsuz olarak çalışmalı ki ziyaretçi kaybetmeyin.

İşte IE Tester adındaki bu program ile web sitenizi bütün IE sürümlerinde kolaylıkla test etme imkanı sunuyor. Web tasarımcıların fazlasıyla işine yarayacağını düşündüğüm bu programı hemen indirmek için buraya tıklayın.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al