wmaraci reklam

Instagram’a Artık Bilgisayardan Fotoğraf Yükleyebilirsiniz

Daha önce hiç Instagram’a bilgisayarınız üzerinden fotoğraf gönderebileceğiniz bir yöntem aramış mıydınız? Eğer aradıysanız, Instagram’a fotoğraf göndermenin ejderhanın burnundan kıl almak kadar zor olduğunu bilirdiniz. Mobil dışında hiçbir cihazdan içerik gönderilememesi, mobil cihazdan içerik zamanlanmıyor olması gibi katı kurallarla Instagram yeni nesil sosyal medyanın nazlı ceylanı.

Birçok kullanıcıya göre Instagram yola bir mobil uygulama olarak çıktı ve bu pazardaki liderliğini korumak istiyor zira gelcek mobilde. Instagram’ın içerik gönderme konusunda takındığı göster ama elletme tavrı büyük oranda yüzden diye düşünülüyordu. Yalnız dün gece yaşananlardan sonra Instagram’ın bilgisayardan fotoğraf gönderme konusunda tavrını değiştireceği kesin.

İlk defa Next Web’den Matt Navarra tarafından paylaşılan Tweet’e göre Instagram, mobil web sitesini ziyaret ettiğinizde size fotoğraf yükleme şansı sunuyor. Bu da şu demek oluyor, eğer internet tarayıcınızın ayarlarını değiştirip, kendinizi sunucuya bir mobil cihaz olarak sunarsanız, bingo, içerdesiniz. Normalde bu özellik engellenirdi ancak Instagram bunun önüne geçmediğine göre bilgisayardan fotoğraf göndermek için ciddi bir yapılanma düşünüyor olabilir.

Instagram’ın mobil internet sitesine giriş yaptığınızda, fotoğraflarınızı bilgisayar üzerinden gönderebiliyorsunuz yalnız Instagram bu şekilde yapılacak gönderimlerde filtre kullanmaya izin vermiyor. Instagram’ın mobil sürümünden keşfeti görüntüleyebiliyoruz ancak DM atmak veya hikayelere erişmek ne yazık ki hala mümkün değil.

Yine de bir başlangıç olduğunu düşünecek olursak, daha iyi haberler yakında ufukta belirebilir. Bir webmaster olarak internet sitelerinizin Instagram hesabını yönetmek için her seferinde elinize telefonu almak zorunda kalanlardansanız, ilk adımı atarak Instagram’a artık bilgisayarınızdan fotoğraf yükleyebilirsiniz.

Google Chrome ile Instagram’a Fotoğraf Yüklemek için;

  • Chrome üzerinden Instagram’a giriş yapın.
  • Sağ tıklayıp, “İncele” butonuna tıklayın.
  • Bu bölümde konsolun üzerinde yer alan mobil cihaz simgesini seçin.

Viral Olup Kendi Başını Yakan 4 Mobil Uygulama
İlginizi Çekebilir!

Viral Olup Kendi Başını Yakan 4 Mobil Uygulama

“Herkes bir gün 15 dakikalığına meşhur olacak.” döneminde, hiçbir şeyin garantisi yok ve buna mobil uygulama sektörü de dahil. Geçtiğimiz 10 yıl içerisinde bunun örneklerini defalarca kez gördük geçirdik. Kimi uygulamalar dakika...

Safari ile Instagram’a Fotoğraf Yüklemek için;

  • Safari üzerinden Instagram’a giriş yapın.
  • Geliştirme menüsünden “Kullanıcılar Arası” sekmesinden iPhone veya iPad olacak şekilde herhangi bir mobil cihaz seçimi yapın.

Diğer tüm internet tarayıcılarında da benzeri adımları takip ederek bilgisayardan Instagram’a fotoğraf gönderebilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al