wmaraci reklam

Instagram'a İçerik Kaydetme Özelliği Getirildi

Telefonunuzun hafızasını sömüren Instagram’daki paylaşımları screenshot alıp saklamaktan siz de sıkılmaya başlamamış mıydınız? Sanırım Instagram’ın geliştirici ekibi de Instagram’ın bu konudaki yetersizliğini en sonunda fark etmiş olmalı ki, yayınlanan yeni güncellemeyle birlikte artık Instagram içeriklerini Screenshot almamıza gerek kalmadan kaydederek daha sonradan erişebileceğiz.

Eğer Webmaster olarak içerik avı serüveninize bolca Instagram’ı da dahil ediyorsanız (ki ben sıkça yaparım) artık Screenshot alıp, daha sonradan o içeriğe ulaşmak için bağlantıları aşındırmanıza gerek kalmayacak. İçeriklerin hemen altında yer alan kitap ayracı şeklindeki simgeye tıklayarak görüntüyü size özel bir galeri şeklinde uygulama içerisinde kaydedebileceksiniz. Kayıt ettiğiniz bu içerikler sadece sizin tarafınızdan görülecek, yani bu yeni özellik bir nevi internet tarayıcılarının yer imi özelliği gibi kaydetme işlevine sahip olacak.

Instagram’da kayıt altına aldığınız içeriklere profil sayfanızda ilk defa göreceğiniz kitap ayracı simgesine tıklayarak erişebileceksiniz. Bu sayede artık hem fotoğraflar cihazlarımızın hafızasını tüketmek zorunda kalmayacak hem de favori paylaşımlarımızı bulmak için tekrar tekrar arama yapma uğraşından kurtulmuş olacağız.

Sizce de gördüğünüz harika paylaşımları kaydetme özelliği hem zamandan tasarruf ettiren hem de kullanıcıları büyük bir uğraştan kurtaran muhteşem bir yenilik değil mi?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al