wmaraci reklam

İnternet Ortamında Varlığınızı Kurumsal SEO ile Güçlendirin

Web sitelerinin organik trafiğinin artırılması amacıyla gerçekleştirilen çalışmaların tamamı SEO olarak tanımlanır. SEO son yılların en popüler hizmetlerinden biridir. Bu kapsamda markaya ve web sitesine özel SEO çalışmaları gerçekleştirilir. SEO çalışmaları kapsamında ilgili web sitesindeki eksiklikler analiz edilir, mevcut hatalar varsa bunlar belirlenir. Yapılması gereken çalışmalar sektör ve müşteri özelinde belirlenerek uygulanır. Bu nedenle SEO hizmeti bu alanda yeterli deneyime ve uzmanlığa sahip profesyonel SEO ajanslarından alınmalıdır.

Atalay Sıdar önderliğinde hizmetlerine devam eden Simur Digital site içi optimizasyon, site dışı optimizasyon, backlink analizi, backlink temizliği, rakip analizi, anahtar kelime analizi ve sosyal medya analizi gibi pek çok farklı raporlamalar aracılığıyla iş ortaklarına rehberlik eder. Bu sayede Simur Digital iş ortaklarının internet platformundaki online itibarlarıyla prestijlerini etkili bir şekilde yönetir. Aynı zamanda iş ortakları ve hedef kitleleri arasında etkili bir iletişim köprüsü kurulmasına katkıda bulunur.

Her web sitesi ve her proje kendine özgü bir yapıya sahiptir. Bu yüzden SEO çalışmaları proje özelinde gerçekleştirilmesi gereken kapsamlı bir süreçtir. Günümüzde dijital pazarlama alanında en yüksek dönüşümü yaratan kanallar arasında ilk sırada SEO vardır. SEO çalışmaları kapsamında web sitesinin SEO’ya ilişkin analizleri yapılır, yapılması gereken çalışmalar belirlenip süreklilik arz edecek şekilde uygulanır. Aynı zamanda inceleme, raporlama ve iyileştirme süreçleri de SEO’ya dahildir. Web sitelerinin arama motoru sıralamalarında daha çok sayıda anahtar kelime ile ilk sayfada kendine yer bulması için gereken işlemler yapılır. Ayrıca kontrol ve analiz süreçleri gerçekleştirilir.

Web ya da e-ticaret sitesi, site altyapısı SEO ile uyumlu olacak şekilde hazırlansa da bu durum web sitesinin arama motoru sıralamalarında başarılı olacağını garantilemez. SEO alanında başarılı olunabilmesi için web sitesi içeriği sürekli olarak güncellenmeli, yeni içerikler üretilmeli, sosyal medya bağlantıları ve harici linkler edinilmesi için bağlantılar gibi pek çok farklı detaya gereksinim duyulur.

Kurumsal SEO’da Başarı İçin Simur Digital Yanınızda

Kurumsal SEO günümüzde birçok farklı kişi ve kurum tarafından sunulan hizmetlerin başında gelir. Ancak önemli olan bu hizmetlerin kurumsal SEO alanında uzman ve deneyimli olan profesyonellerden alınmasıdır. Kurumsal SEO sayesinde kurumsal firmalar internet kullanıcılarının yaptığı arama motoru sorgulamalarında kolayca bulunabilir ve üst sıralarda listelenebilir. Bu amaçla yapılan teknik düzenlemeler kurumsal SEO çalışmalarının temelini oluşturur.

Kurumsal SEO çalışmaları yapılırken dikkat edilmesi gereken farklı noktalar vardır. Doğru planlanan ve uygulanan kurumsal SEO çalışmaları kurumsal site trafiğinin artmasına olduğu kadar markanın prestijine de önemli ölçüde katkı sağlar. Titizlikle uygulanan kurumsal SEO çalışmaları sayesinde web sitesi arama motoru sıralamalarında daha üst sıraları ve daha fazla kişiye ulaşmayı garantiler. Bu sayede kurumsal firmaların ürünleri, hizmetleri, teknik bilgisi ve araştırmalarına ilişkin tanıtım ve satış hacimleri artırılabilir.

Kurumsal SEO çalışmalarının en önemli adımı ilgili firmanın hedeflerini belirlemek ve süreci bu doğrultuda planlamaktır. Bunun için firma ayrıntılı bir şekilde analiz edilmeli, beklentileri ve hedefleri en doğru şekilde belirlenmelidir. Daha sonra sektör analizi ve rakip analizi süreçlerine başlanmalıdır. Sektör analizi çalışmasının bir parçası olarak firmayla aynı segmente hitap etmekte olan rakip firmaların analizleri de yapılmalıdır.

Kurumsal SEO çalışmaları sayesinde sektörde arama hacmi yüksek olan anahtar kelimeler belirlenir. Daha sonra ilgili web sitesinin içeriğiyle uyumlu olacak aynı zamanda firmayla ve hedef kitleyle uyumlu anahtar kelimeler seçilerek kurumsal SEO çalışmalarının başarıya ulaşması için gereken adımlar atılır. Eğer kurumsal firmanın web sitesi için daha önce bir alan adı alınmasıysa SEO kriterlerine uygun bir alan adı seçilir. Seçilecek alan adı içerisinde anahtar kelimeyi barındırmalı, kısa, akılda kalıcı ve net olmalıdır. Bu durum web sitesinin tıklanma sayıları ile trafik oranı üzerinde etkili unsurlar arasında yer alır. Web sitesinde yer alacak içerikler doğru şekilde oluşturulmalı, görseller uygun şekilde seçilmeli, meta tag’ler yerleştirilmeli, iç linklemeler yapılmalı, Page Speed çalışmaları gerçekleştirilmeli ve web sitesini kullanıcı dostu haline getirecek çalışmaların tümü tamamlanmalıdır. SEO uyumlu makaleler ortalama 500 kelimeden oluşmalı ve her bir yazıda site içi SEO ayarlarında bulunan en fazla 6 anahtar kelime bulunmalıdır. Tercih edilen yazıdaki anahtar kelime oranının %3 ila % 4 oranında olmasıdır.

Simur Digital kurumsal SEO hizmeti kapsamında iş ortaklarına öncelikle sektör, rakip ve rekabet analizi konularında destek sağlar. Simur Digital’in profesyonel ekibi hedef anahtar kelimeleri araştırarak belirler. Site içi optimizasyon çalışmasıyla tüm imlemelerin yeniden inşası, web sitesi hızının analiz edilmesi ve optimizasyonu gibi adımlar gerçekleştirilir. Aynı zamanda SEO testleri ile site denetimleri gerçekleştirilir. Sayfalama ve yinelenen içerikler düzenlenir. Görseller ve gömülü videolar için gerekli optimizasyon çalışmaları yapılır. Güncelliğini kaybetmiş olan eski ve kırık linkler düzenlenir.

Simur Digital tarafından yürütülen başarılı SEO çalışmalarının öncelikli hedefi iş ortaklarının web sitelerini ve içeriklerini hedef kitlelerinin beklentilerini karşılayacak şekilde oluşturmaktır.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 4 / 5 (3 değerlendirme)

3 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al