freelance iş ilanları

iOS 17 Bu Defa iPhone’ların Kendi Kendine Kapanmasına Sebep Oldu

Apple tarafından geçtiğimiz günlerde iPhone telefonlar için yayınlanan iOS 17 güncellemesi birbirinden fazla hatalarla geldi. iPhone kullanıcıları tarafından indirilen iOS işletim sisteminin en son versiyonu, ciddi sorunlara sebep olmuştu ki Apple, yayınladığı güncellemeler ile bu sorunların çoğunu ortadan kaldırmıştı. Fakat yeni güncelleme ile iOS 17 bu sefer iPhone’larda farklı bir soruna sebep oldu.

iPhone 12’den, iPhone 15 Pro Max’e Kadar Tüm iPhone Modelleri Kapanmaya Başladı

Bir iPhone 15 sahibi Reddit üyesi, paylaştığı gönderide cihazının iOS 17’nin son güncellemesini kurduktan sonra kendi kendine kapanmaya başladığını söyledi. Bu gönderinin altına yüzlerce iPhone kulanıcısı bu sorunu yaşadıklarını yazdı. Söylenene göre iPhone 12’den, iPhone 15 Pro Max’e kadar tüm iPhone modellerinde kapanma sorunu başladı.

Hafıza Teknolojileri’nin Gelişimi: Taşınabilir Birimler
İlginizi Çekebilir!

Hafıza Teknolojileri’nin Gelişimi: Taşınabilir Birimler

Teknoloji hiçbir zaman durağan değil. Kendimi bildim bileli arkada bıraktığımız pek çok yenilik oldu ve olmaya da devam ediyor. Bu gelişmelerin pek çoğu arkada kalmadan önce çığır açmış ve başarılı olmuşlardı. Ancak bir kateg...

iPhone’lar Neden Kapanıyor?

Reddit kullanıcısılarına göre iOS 17’nin son güncellemesinde gelen bir hata, iPhone’ların bataryalarının gücünü kesiyor. Yani söylenene göre bütün gün kullanımdan dolayı yorulan iPhone bataryası, akşam saatlerinde kendini uyku moduna alıyor. Bataryanın cihaza güç vermesini kesmesinden dolayı da cihazlar haliyle kapanıyor. İlk olarak gece kurdukları alarmın sabah çalmamasından ve telefonlarının kapanmasından dolayı bu sorunu fark eden kullanıcılar, ABD teknoloji devi Apple’dan bir açıklama ve sorunu giderecek güncelleme istiyorlar. Henüz bataryanın güç kesmesine sebep olan hatanın tam olarak ne olduğu bilinmiyor. iOS 17’i indiren iPhone kullanıcıları ise cihazının bataryasında sorun olup olmadığını öğrenmek için ayarlar kısmından pil ayarlarını kontrol edebilirler.

Bakalım Apple yeni ortaya çıkan bu sorun hakkında nasıl bir açıklama yapacak bekleyip göreceğiz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 3 / 5 (1 değerlendirme)

1 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al