wmaraci reklam

iOS 7 Untethered Jailbreak Çıktı!

Bir çok iPhone kullanıcısı bu habere eminim en az benim kadar sevinecektir. Ayrıca Untethered olması da ayrı bir mutluluk katıyor diyebilirim. :)

evasi0n tarafından yayınlanan iOS7 Jailbreak sayfası için ve detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Jailbreak işleminin nasıl yapıldığını anlatayım kısaca; eğer Mac OSx kullanıyorsanız buraya, Windows kullanıyorsanız buraya tıklayarak gerekli programı bilgisayarınıza indirin.

Tabii ki işleme başlamadan önce muhakkak yedeklerinizi (resimlerinizi, rehberinizi ve hatta uygulamalarınız) alın. Herhangi bir hata karşısında veri kaybı yaşamak istemezsiniz.



Cihazınızı bilgisayarınıza bağlayıp indirmiş olduğunuz programı çalıştırın ve "Jailbreak" butonuna basarak geri kalanını programa bırakın.

Cihazınız kendini baştan başlatana kadar cihazınıza dokunmayın ve baştan başlatma işlemi bittiği zaman telefonuz üzerine gelen evasion7 uygulamasına (butonuna) tıklayın ve cihazınızın yeniden baştan başlamasını bekleyin.

Cihazı kendini baştan başlatınca iki kere daha kendini baştan başlatacaktır. İlk olarak konfigürasyon ayarlarınız yapacak ve en sonunda da "Reading Kernel" yazısı ile birlikte evasi0n simgesi belirecektir.

Bu işlemler yaklaşık olarak 5dk kadar sürmektedir. İşlemler bitimince cihazınız artık Jailbreak'li bir cihaz olacaktır.

Telefonunuz da Cydia'nın geldiğini görebilirsiniz. Bundan sonra ki işlem Cydia'yı çalıştırıp gerekli olan uygulamaları kurmak.

Kolay gelsin. :)

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al