wmaraci reklam

iPhone 7, 18 Kasım’dan İtibaren BİM’de İndirimli Satılacak

iPhone 7 alacaklara müjde! Daha önce über süper beklenmedik ürünlerle müşterilerini defalarca kez şaşırtmayı başaran BİM, 18 Kasım’dan sonra iPhone 7 32 GB modelini stoklarına ekleyecek ve önerilen satış fiyatının 250 TL daha altına yani 2999 TL’den son model iPhone’u satışa sunacak.

Biliyoruz bu gün WM Aracı Blog’u iyice fırsat sitesine çevirdik ancak bu gelişmeler kaçmaz. Daha önceden de Xbox 360, Playstation 4 ve Star Wars ürünleri gibi önemli satış kampanyalarına imza atmayı başaran BİM, bu sefer çıtayı arşa yükseltecek ve iPhone 7 32 GB modelini ithalatçı garantisiyle birlikte satışa sunacak.

Tabii ki ürünün maddi değerinin yüksek olması nedeniyle muhtemelen iPhone 7 modeli Dost Yoğurt’da olduğu gibi her BİM mağazasında yer almayacak ve ancak belirli bölgelerde satışa sunulacaktır. Bu konu hakkında BIM Aktüel’in üzerinde henüz yer alan bir açıklama yer almıyor fakat daha önceki BİM satışlarını da göz onuna alırsak bu çıkarımımız hiç de yersiz sayılmaz.

BİM’de satılan iPhone 7 modelleri ithalatçı garantisi ürünler olduğu için 1 yıl Apple, 1 yıl da firma garantisi altında satışa sunulacak. Eğer siz de yakın zamanda bir iPhone 7 almayı planlıyorsanız BİM’in bu fırsatını kaçırmasanız iyi edersiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al