wmaraci reklam

iPhone 7'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu!

İnternetin gündeminde uzun süredir sızıntı haberleriyle ismi geçen ve “iPhone 7” olarak çıkış yapacağı düşünülen yeni iPhone’un görücüye çıkış tarihi Bloomberg'in haberine göre belli oldu. Haberde verilen sızıntı verisine göre Apple standart Eylül ayı geleneğini bozmayacak ve 7 Eylül’de gerçekleştireceği bir etkinlikle iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerini duyuracak.

Bloomberg’im bu konuda attığını tutturma huyunu biliyoruz yine de haberin şuan Apple kaynaklı resmi bir gerçekliği olmadığını da belirtelim. (Muhtemelen 10 gün içerisinde belli olacaktır)

Her sezon olduğu gibi bu sezon da iPhone hakkında internet dünyasına sızan görüntü ve üretim aşamasındaki cihazların aşırılması sayesinde cihaz henüz tanıtılmadan bolca bilgi sahibi olduk. Yeni iPhone, iPhone 6S modeline benzer tasarıma sahip olacak ve muhtemelen standart kulak jack’i yerine Lightning girişiyle tasarlanan yeni kulaklık kablolarını kullanacak. iPhone 7 tek 7 Plus ise çift kamera seçeneğine sahip olabilir. A10 İşlemciyle geleceği düşünülen cihazlardan 7 modelinin 2 GB RAM'i, 7 Plus modelininse 3 GB RAM belleği olacak.

Yine aynı haberde verilen detaylara göre yeni iPhone modellerinin ilk defa kullanıcının eline geçmesi ABD için 16 ile 23 Eylül arasında gerçekleşecek ve kısa süre sonra ülkemizde de satışa sunulmaya başlanacak.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al