wmaraci reklam

İş Arasında İzlenecek 5 Netflix Filmi

Çalışmaya ara vermek istiyorsanız ancak yine de keyifli ve verimli bir vakit geçirmek istiyorsanız ilk elinizden tutacak kategori filmler olacaktır. Gelin birkaç filmi listeleyelim ve bugünlerde çalışmanıza ara verdiğinizde izleyebileceğiniz bazı eserleri sizler için derleyelim. Ayrıca çoğumuzun da üyeliğinin bulunduğu Netflix bu konuda orijinal yapımlarıyla da öne çıkıyor, dolayısıyla tavsiyelerimizi bu odakta yapacağız.

Listeye geçmeden hatırlatalım, elbette sinema tarihi birbirinden enfes işlerle dolu. Ancak iş arasında izlenecek yapım var, izlenmeyecek yapım var. Kafanızı saatlerce işle patlattıktan sonra, bir de zor hazmedilecek bir içeriğe zaman ayırmak süreci sizin için olduğundan daha zor ve yorucu bir hale getirebilir. Bu nedenle listedeki filmleri çok hikâye derinliği barındırmayan ve izlerken keyifli vakit geçirebileceğiniz işlerden seçtik diyebilirim. Dilerseniz gelin başlayalım.

The Ballad of Buster Struggs

Western türündeki filmleri ve antolojileri seviyorsanız The Ballad of Buster Struggs yakın zamanda izlemenizi tavsiye ettiğimiz filmlerden birisi olacaktır. İçerisinde birbirlerinden farklı birçok hikâye barındıran bu filmi tek günde bitirmeseniz de olur zira içerisindeki anlatılan hikâyelerin birbirleriyle bağlantısı bulunmuyor. IMDB skoru 7,3 olan bu film Coen kardeşler tarafından yönetilmiş olması ve Oscar adaylıklarıyla da öne çıkıyor.

Algoritmalar Yalnızca Programlama İçin Önemli Değildir
İlginizi Çekebilir!

Algoritmalar Yalnızca Programlama İçin Önemli Değildir

Bir işin oluş sürecinin tamamını kapsayan algoritma kavramıyla çoğunlukla giriş seviye yazılım ve programla derslerinde tanışıyoruz. Dolayısıyla da bu tanışıklığımız aklımızda hep bu alanlarla girintili kalıyor. Ancak söyle...

Extraction

Bu film için Netflix’in John Wick’i desek pek de hata yapmış olmayız. Adından da anlayabileceğiniz gibi izleyiciyi aksiyona doyuran bu yapım tam bir boş zaman öldürme eseri diyebiliriz. Chrish Hemsworth’ün başrol performansı sergilediği filmin IMDB skoru da pek iyi sayılmaz. 6,7 puan alan Extraction’u hikâye derinliği aramayan ve bol aksiyon izlemek isteyen okurlarımıza öneririz.

Enola Holmes

Stranger Things dizisinden tanıdığımız Millie Bobby Brown’un başrol olarak karşımıza çıktığı Enola Holmes, tahmin edebileceğiniz gibi bir dedektiflik hikâyesi. Sherlock Holmes’ün kız kardeşinin öyküsünü izlediğimiz film de bir Netflix orijinali ve IMDB puanı 6,6. Bununla birlikte heyecan verici bir macerayı sunduğunu da söyleyebiliriz. Bakalım siz beğenecek misiniz?

The Old Guard

Yaratıcı bir konu mu arıyorsunuz? İşte buldunuz! The Old Guard bir şekilde ölümsüz hale gelen bir grup insanın adaptasyon hikâyesini oldukça yüksek dozda aksiyonla anlatıyorlar. Doğrusu biraz heba edilmiş bir fikirden yola çıkmış olsa da filmi izlemek için pek çok sebep bulunabilir. IMDB puanı 6,7 olan bu yapımda Charlize Theron’u izliyoruz.

Bird Box

Belki de biraz korku içeren bir yapıma ihtiyacınız vardır. Eğer öyle hissediyorsanız gerilmeye hazır olun çünkü Bird Box gerçekten de bunun üstesinden rahatlıkla gelebilmiş işlerden birisi. Bir dönem Netflix’in en çok konuşulan filmlerinden birisi haline gelen Bird Box’da konu bir hayli ilgin. IMDB skoru 6,6 olan bu filmiyse Susanne Bier yönetiyor ve Kafes ismiyle yayımlanmış olan bir kitaptan uyarlanıyor.

Sizin diğer okurlarımıza tavsiye ettiğiniz başka filmler de var mı? Yorumlarda bizimle paylaşırsanız çok seviniriz efendim. Sonraki içeriklerimizde görüşmek üzere, sağlıcakla kalın.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 4 / 5 (2 değerlendirme)

2 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al