wmaraci reklam

İşin Suyu Çıktı: Facebook’a Hikayeler Özelliği Geldi

Artık olayın suyunun çıktığının hepimiz farkındayız. Facebook, halka arzıyla birlikte asıl değeri ortaya çıkan Snapchat’e platonik olarak ciddi ciddi kafayı takmış durumda. Önce Instagram’da, sonra Facebook Messenger’da ve ardından “ne alaka yahu?” diyerek WhatsApp’da gördüğümüz Hikayeler / Stories özelliği şimdi Facebook’da!

Yazmaya bile gerek yok ama yine de adet yerini bulsun; Facebook’a getirilen hikaye veya snap özelliği, tıpkı diğer mobil uygulamalarda olduğu gibi 24 saat sonra otomatik olarak havaya uçan fotoğraf ve videolarımızın yayınlandığı bir özellik olacak. Hikayelerimiz ana sayfada hemen arama butonunun altında ve “Ne düşünüyorsunuz?” diyerek her seferinde kendimizi sorgulamamıza yardımcı olan butonun üzerinde yer alacak.

Bu arada alacak falan diyoruz da Facebook güncellemeyi gizli kapaklı tüm dünyadan büyük bir kullanıcı kitlesine verdi bile. Eğer mobil cihazlarınızdan bu özelliğe henüz erişemiyorsanız, şimdilik bu özelliğe sahip olan şanslı kullanıcılardan biri değilsiniz. Olsun merak etmeyin, zaten çok bir şey kaçırmıyorsunuz artık tüm uygulamalarda hikayeler özelliği nasıl olsa var.

Facebook mevzusu hakkında sizin yorumlarınızı da merak etmiyoruz desek yalan olur. Hepimiz hikayelerle Ömer Seyfettin’e bağladık, Facebook’un Snapchat’i kopyalama girişimleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al