wmaraci reklam

İyikod Nedir?

Bir o mağazadan bir bu mağazaya saatlerce gezerek alışveriş yapma devri birçok kişi için kapandı. Günümüzde mutfak malzemelerinden iç çamaşıra, abiyeden örgü malzemesine kadar artık her türlü ihtiyaç için online alışveriş tercih ediliyor. Eğer siz de online alışverişi tercih ediyorsanız, alışverişlerinizde sağ kolunuz olacak İyikod’a merhaba diyin! Türkiye’nin ilk indirim kodu sitesi olan KuponKodlari.com’un projesi İyikod sayesinde indirimli bir şekilde alışveriş yaptıkça ihtiyaç sahibi insanlar için herhangi bir ücret ödemeden bağış yapabilirsiniz.

Niçin İyikod Kullanmalısınız?

“Alışveriş yaparken niçin İyikod’u kullanmalıyım?” diye düşünüyorsanız cevabımız hazır; Niçin kullanmayasınız ki? İyikod’un değinmemiz gereken iki güzel yanı bulunuyor. Bu yanlardan biri sizi, yani alışveriş yapan kişiyi ilgilendiriyor. İyikod alışverişlerinizi indirimli gerçekleştirebilmeniz için düzenli olarak güncelleniyor. Güncel olan kodlar arasından sizin için seçilen en popüler 10 indirim kuponunu istediğiniz zaman görüntüleyebilme imkanınız oluyor. Bu sayede internet sitelerini tek tek ziyaret etmenize gerek kalmadan hangi markadan ne kadar indirim yakalayabileceğinizi görebilirsiniz.

İyikod’un sizi ilgilendiren bir başka bölümü de anlaşmalı markaların internet sitesinden alışveriş yapmak istediğinizde karşınıza çıkıyor. Alışveriş yapacağınız sitede İyikod simgesine tıklayıp size verilen kodu sepette aktive ederek dilediğiniz markadan yapacağınız alışverişte ayrıcalık kazanabilirsiniz.

Değinilmesi gereken bir avantajı daha var! İyikod yaptığınız alışverişte yalnızca ürün üzerinden indirim kodu vermekle kalmıyor. İyikod sayesinde çoğu alışverişinizi yapmaktan vazgeçmenize sebep olan kargo ücreti için de indirim kodlarına sahip olabilirsiniz. Elinize geçen kargo indirim kodu ile alışverişinizi yaparken kazançlı olabilirsiniz.

İyikod’un diğer güzel yanı ise yardım kuruluşlarına katkıda bulunması. İyikod’u kullanarak gerçekleştireceğiniz alışverişlerinizde kendi ihtiyaç ve isteklerinizi karşılarken bir yandan da ihtiyacı olan öğrencilere, hayvanlara veya ailelere iyilik yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu sayede kendinizi yeni aldığınız ürünler ile mutlu ederken bir yandan da ihtiyaç sahibi insanları mutlu edersiniz.

Salgının Bitişinden İyi Etkilenecek 5 Alan
İlginizi Çekebilir!

Salgının Bitişinden İyi Etkilenecek 5 Alan

Dünyayı rehin alan virüs salgınının son demlerini yaşıyoruz ve etkileri yavaş yavaş ortadan kalkarken biz insanoğlu da yaralarımızı sarmaya başlayabiliriz. Bu yaraların sarılmasından oldukça iyi etkilenecek belirli alanların öne ...

Bağış Sistemi Nasıl Çalışıyor?

İyikod’un size verdiği indirim kodunu kullanarak gerçekleştirdiğiniz alışverişinizde KuponKodlari.com’a markalar tarafından belirli bir komisyon veriliyor. KuponKodlari.com da bu komisyon üzerinden elde ettiği kazancın en az %30’u olmak üzere her ay farklı yardım kuruluşlarına bağış yaparak ihtiyaç sahiplerine yardım yapıyor. Böylece bağış ücreti sizden ekstra alınmıyor ve bağışı sizin adınıza İyikod yapmış oluyor. Alışverişinizi yaparken bile iyiliği yaymak istiyorsanız İyikod’u arkadaşlarınıza önermeyi unutmayın!

İyikod Nasıl Çalıştırılır?

İyikod’u kullanmaya karar verdiyseniz yapmanız gereken tek şey Google Chrome web tarayıcısı üzerinden İyikod’un eklentisini indirmeniz. İyikod’un eklentisi birkaç saniye içerisinde indirilir ve web tarayıcısında uzantılar kısmında yerini alır. İyikod uzantısını kullanmak için alışveriş yapacağınız siteyi ziyaret etmeniz ve uzantılar kısmında yer alan İyikod simgesine tıklamanız yeterli. İyikod’un simgesine tıkladığınızda alışveriş yapmak istediğiniz sitede bulunan güncel indirim kodlarını görüntüleyebilirsiniz. Bu sayede almayı düşündüğünüz ürüne çok daha uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. İyikod’un nasıl çalıştırıldığına dair aklınıza takılan her türlü soru için bize ulaşabilirsiniz.

İyikod eklentisini indirmek için tıklayın!

İyikod'u Hangi Markalarda Kullanabilirsiniz?

Trendyol’da sepetinize attığınız ürünleri satın almak için sepete geldiğinizde öncelikle indirim kuponu arayanlardansanız, İyikod size bu hizmeti sağlıyor. Google’da Trendyol indirim kodu aramakla uğraşmak yerine Trendyol’u ziyaret ettikten sonra İyikod simgesine tıklayarak Trendyol indirimine kavuşabilirsiniz. Tabii ki İyikod’u kullanabileceğiniz tek site Trendyol değil! İyikod’u kullanarak Boyner, FLO, DeFacto, H&M, Koton, LC Waikiki ve daha birçok markanın indirim kodlarına ulaşabilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al