wmaraci reklam

Kişneyen Lama Winamp, Yeni Sürümleriyle Hayranlarını “Kişnemeye” Davet Ediyor!

Winamp’ın kişneyen lamasının sesi hala kulaklarınızda çınlıyor mu? Merak etmeyin! Yakında hasret bitiyor, kişneyen lama sizi de yeniden kişnemeye davet ediyor!

1997 yılında ilk sürümüyle kullanıcıların karşısına çıkan Winamp, 2019 yılında yenilenmiş sürümleriyle tekrar hayranlarıyla buluşacak. Masaüstü tarafında yenilenmiş Winamp deneyimi bizleri beklerken, mobil tarafında ise ufukta Winamp Android ve iOS uygulamaları bizi bekliyor.

Radionomy 2014 yılında Winamp’ı satın aldığında, kulağımızda çınlayan kişneme sesi yavaş yavaş unutulmaya yüz tutmuştu. Şirketin CEO’su Alexandre Saboundijan’ın söylediğine göre, sessizlik önümüzdeki yıl nihayet bozulacak.

Yeni ve güçlü sürümleriyle rakiplerinin karşısına çıkacak Winamp’ın, günümüz standartlarını ve ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen yenilikçi özelliklere sahip olması bekleniyor. Winamp’ın son güncellemesi 2013 yılında gerçekleşmişti, haliyle Winamp’dan beklenti oldukça yüksek.

Winamp’ın yeni sürümü olmamasına rağmen standart özelliklerini koruyan yazılımın hala yoğun bir kullanıcı kitlesi var. Şirkete göre yenilenmiş sürüme ekleyecekleri kapsamlı özellikler sayesinde, yeni Winamp, rakipleriyle rekabet edecek başarıyı yakalayabilecek.

Tabii ki yeni Winamp karşımıza basit bir MP3 oynatıcısından fazlasıyla çıkacak. Stream ve radyo desteği, podcast’ler ve hatta belki YouTube gibi entegre özellikler sunulacak. Tüm yenilikçi vaatlere rağmen uygulamanın iOS ve Android tarafında ne kadar başarılı olabileceğiyse belirsiz. Malumunuz o tarafta başta Spotify olmak üzere birçok dişli rakip var.

Şirketin CEO’sunun açıklamasına bakılırsa Winamp’ın masaüstü ve diğer platformlar için yeni sürümlerini en erken 2019 yılında kullanmaya başlayacağız. Kişneyen lamayı kurtarmaya eski kullanıcılarının sadakatinin yetip yetmeyeceğiniyse hep birlikte göreceğiz.

Kişneyen lamayı siz özlediniz mi? Yeni sürümleri çıktığında kullanmayı düşünüyor musunuz? Dahası sizce Winamp pastadan hayal ettiği payı yıllar sonra almayı başarabilecek mi?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al