wmaraci reklam

LEGO, Çocuklara Özel Sosyal Ağı Lego Life’ı Kullanıma Açtı

Muhtemelen bir çoğumuzun çocukluğunun en popüler oyuncaklarından biri olan Lego, kendini yeni sosyal ağıyla birlikte dijital dünyaya adapte ediyor. Lego, sadece 13 yaşının altındaki kullanıcılar için geliştirdiği Lego Life adındaki yeni sosyal ağıyla, çocuklar için kontrollü bir sosyal ağ ortamı sunacak.

Çocukların hayal dünyasını gelişimi açısından satın alınabilecek en popüler oyuncak ürünlerinden biri olan Lego, Lego Life sosyal ağıyla 13 yaşının altındaki çocuk internet kullanıcıları için yeni ve daha önce benzerini görmediğimiz bir interaktif ortam sunacak. Bu sosyal ağ üzerinden çocuklar yalnızca Lego görsellerini paylaşabilecek ve birbirleriyle tıpkı normal sosyal ağlarda olduğu gibi etkileşime geçebilecek.

Lego’nun sosyal ağı hem tasarım hem de kullanış özellikleri bakımından Instagram’a oldukça benziyor. Kullanıcılar fotoğrafları beğenip yorumlayabiliyor ve dilerse farklı profilleri takip edebiliyor. UNICEF ile birlikte çalışılarak geliştirilen bu sosyal ağ üzerinde çocukların yapacağı tüm fotoğraf paylaşımlarıysa Lego’lar ile sınırlı olacak. 

Güvenlik gerekçesiyle sosyal ağın kullanıcılarının kendi isimlerini kullanmasına da izin verilmeyecek. Tüm kullanıcılar sistem tarafından otomatik atanan kullanıcı adlarını kulanacak. Bu da çocuğunun güvenliğine önem veren aileler için Lego Life’ı tümüyle güvenli ve eğlenceli bir sosyal ağ alternatifi haline getirecek.

Android ve iOS platformları için çıkış yapan Lego Life şimdilik yalnızca Birleşik Krallık, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Danimarka, Avusturya ve İsviçre için hizmet verecek. Önümüzdeki günlerde Türkiye’nin de bu ülkelerin arasında yer alması planlanıyor.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al