wmaraci reklam

Microsoft, Office 365 için Sayılı Cihaza Kurulum Sınırını Kaldırıyor!

Bu yıl yeni zammıyla Office 365 kullanıcılarını minik sürprizler yapan Microsoft, sonunda Türkiye kullanıcılarının yüzünü güldürecek bir haberler karşımıza çıktı. 2 Ekim’den itibaren, Ev (Home) kullanıcıları için 10 cihaz ve 5 kullanıcı sınırlaması, Kişisel kullanıcılar (Personal) için ise 1 cihaz ve 1 erişim sınırlaması “sınırsız” olarak değiştirilecek.

Microsoft geçtiğimiz günlerde yaptığı güncelleme zammıyla Office 365 kullanıcılarını üzecek bir haber paylaşmıştı. 329.99 TL’den satışa sunulan Office Home 365’in fiyatı 479.99 TL’ye, 249.99 TL’den satışa sunulan Office Personal 365’in fiyatı ise 359.99 TL’ye çıkartılmıştı. Microsoft’un hesap paylaşımı konusundaki politikasına getirdiği yeni esneklik sayesinde artık en azından lisans ücretini karşılamakta güçlük çeken küçük ekipler, öğrenciler ve aileler ortak hesap kullanımından faydalanabilecekler.

Office 365 paketlerinin yeni sınırlama güncellemesiyle aslında tam manasıyla kullanıcı sınırının kaldırıldığı söylenemez. Lisans anahtarınızı kullanmak için cihaz sınırı olmamasına rağmen hesap en fazla 5 oturum açmış cihaz tarafından kullanılabilecek. Tek lisans üzerindeki tüm kullanıcılar Word, Excel, PowerPoint, Outlook ve OneNote’un yanı sıra 1 TB’lık kişisel depolama alanından da faydalanabilecek.

Güncelleme zammından sonra böyle bir jest, kullanıcılar nazarında ne kadar anlam ifade eder bilinmez. Fakat en azından cihaz sınırlandırmasının olmayışı kişisel kullanıcıların lisanslı yazılım masrafını ortaklarla paylaşarak düşürmesine yardımcı olabilir.

Siz bilgisayarınızda Microsoft Office 365’i kullanıyor musunuz? Sizce bu jest, yeni kullanıcıların gönlünü almak için yeterli midir?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al