wmaraci reklam

Microsoft, Sizi Parmak İzinizden Tanıyacak Yeni Klavyesi Modern Keyboard’u Duyurdu

Apple’ın ürünleriyle birlikte kullanmanızı tavsiye ettiği gösterişli klavyesi olur da Microsoft’un olmaz mı? İşte karşınızda Microsoft’un yeni klavyesi Modern Keyboard! Tasarım, aksesuar ve diğer tüm ürünleri konusunda son zamanlarda başarılı işler çıkarmayı başaran Microsoft, bugün kullanıcısını parmak izinden tanıyarak harekete geçebilecek yeni klavyesini duyurdu.

Modern Keyboard adı verilen yeni klavye 420 gram ağırlığa sahip olacak. Kablolu ve kablosuz olarak kullanılabilen Modern Keyboard, bünyesinde Bluetooth ve Wi-Fi bağlantılarını barındırıyor. Tasarım açısından gayet başarılı görünen klavyenin geçtiğimiz sene karşımıza çıkan Surface Keyboard’a tasarım açısından oldukça benzediğini söyleyebilmek mümkün.

Kablosuz bağlantı metodlarından tercih edildiğinde 7 ila 15 metre arasında kablosuz kullanım menzili sunan Modern Keyboard’un en etkileyici özelliği hiç kuşkusuz kullanıcısını parmak izinden tanımaya yardımcı olan parmak izi sensörü oluyor. Klavyenin alt bölümüne yerleştirilen bu tuş sayesinde bilgisayar kullanıcısı kendini bilgisayarına bir dokunuşla tanıtabilecek ve şifre yazma zorunluluğu ortadan kalmış olacak.

Tıpkı diğer klavyelerde olduğu gibi Modern Keyboard da çapraz platform desteğine sahip bir klavye olarak karşımıza çıkıyor. Windows 8.1 ve üzeri, MacOS 10.10.5 ve üzeri, Android 4.4.2 ve üzeri, iOS 8.1 ve üzeri işletim sistemi sürümlerinde uyum sorunu yaşanmaksızın klavye kullanılabilecek.

Çapraz platform desteği, kablolu ve kablosuz bağlantı seçenekleri, saklı Fingerprint ID özelliği ve alüminyum üst bölüm özelliklere sahip Microsoft’un yeni klavyesini bilgisayar masanızın üzerine koymak için ödemeniz gereken tutar ise 129 dolar (₺452,62) + vergiler olacak. Modern Keyboard’un kısa süre sonra satışa sunulması bekleniyor.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al