wmaraci reklam

Mining Hesaplama: Video Kartlarının Karlılığını ve Geri Ödemesini Hesaplama

Herhangi bir madencilik çiftliğinin karlılık hesaplaması içeren bir excel dosyası olmalıdır, aksi takdirde madenci para kaybetme riskiyle karşı karşıya kalır. Madencilik hesap makinesinde çiftliğin karlılığını hesaplayabilirsiniz. Hesap makinesi, bir çiftliğin 24 saatte, haftada, ayda ve yılda üretebileceği kripto para miktarını hesaplayan bir yazılım veya web sitesidir.

Woolypooly hesaplayıcı, AMD ve Nvidia ekran kartlarının karlılığını hesaplar, hashrate'i ayrıca belirleyebilirsiniz. Hesap makinesini kullanmak çok basit - bir video kartı modeli seçin, miktarı belirtin ve hesap makinesi hangi kripto para biriminin benim için en karlı olduğunu gösterir.

Video kartının adına tıklarsanız, site sizi belirli bir video kartı modeli için hesaplama sayfasına yönlendirecektir.

Madencilik hesap makinesi nedir

Mining hesaplama, bir çiftliğin karlılığını hesaplamak için bir araçtır. Çıkarılan madeni para sayısının hesaplanması "teoride" yapılır - hesaplayıcı, kripto para madenciliğinin mevcut zorluğunu alır ve kartın günde ne kadar çıkarabileceğini tahmin eder.

Hesaplayıcılar, bir kripto çiftliğinde madencilik yapmanın karlılığını hesaplamak için çeşitli algoritmaların performansını kullanır ve "bugün" madenciliği en karlı olacak kriptoyu listeler.

Çiftlik kârlılık hesaplayıcıları, kripto para birimlerinin oranını tahmin edemez ve kâr miktarının doğru bir göstergesi olmaktan çok bir referans aracı olarak hizmet eder. Kripto para trendlerini anlamıyorsanız, madenciliğin başında her zaman bir yatırım araştırması yapın.

Google Artık Renk Kodu Aramaları Gerçekleştirebilecek
İlginizi Çekebilir!

Google Artık Renk Kodu Aramaları Gerçekleştirebilecek

Bir Webmaster için renk kodlarının ne kadar önemli olduğundan sanırım bahsetmemize bile gerek yok. Eğer siz de bir renk kodunu ararken Adobe Photoshop’u açmak istemiyor ve kaynak olarak diğer siteleri kullanmayayım diyorsanız, Google’...

Madencilik hesap makinelerinde temel terimler

Hashrate - video kartının kripto para madenciliği yaptığı hız. Madencilik karlılığı, hesap makinesi veri tabanından ölçülen ve önceden bilinen hash oranlarına göre hesaplanır. Kesin değerler değişebilir.

Ekipmanın tam hash oranını öğrenmek için madencilik yazılımını çalıştırmanız ve bir deneme çalıştırması yapmanız gerekir. Lansmandan sonra, madenci istemcisi bir deneme testi yapacak ve belirli bir video kartı-işlemci-anakart montajının hangi hızda çıkarılabileceğini belirleyecektir.

Elektriğin fiyatı, kaynak tüketimi fiyatını çıkardığınızda madenciliğin ne kadar karlı olacağını hesaplamanıza olanak tanıyan, bölgeye duyarlı bir göstergedir.

Ekipman fiyatı - Woolypooly madencilik havuzları hesaplayıcısı, kendisi için ne kadar ödeyebileceğini hesaplamak için video kartının satın alındığı maliyeti hesaba katar. Rakam "teorik" olacaktır, ancak sayım için iyi bir başlangıç ​​noktasıdır.

Madencilik hesap makinesi nasıl kullanılır

Woolypooly hesap makinesinde madencilik gelirini hesaplamak için yapmanız gerekenler:

  • Bir video kartı modeli seçin ve mevcut kart sayısını belirtin;
  • İlk noktaya alternatif: kartın hashrate'ini tam olarak belirtin;
  • Elektrik maliyetini ve ekran kartının nominal tüketimini belirtin, örneğin 150, 200 veya 300 watt;
  • İsteğe bağlı: son hesaplamadan komisyonları düşecek madenci komisyonunu belirtin.
  • Hesap makinesi, madenciliği karlı olacak madeni paraların bir listesini verir veya belirli bir madeni paranın karlılığını hesaplar.

Madencilik çiftliklerinin geri ödeme ve karlılığının hesaplanması

Bir işlemcide video kartları, ASIC'ler veya kripto para birimi madenciliği ile bir çiftliğin karlılığının nasıl hesaplanacağına dair bir örneğe bakalım.

Geri ödemeyi hesaplamadan önce - sürücüleri güncelleyin.

Saymadan önce yapılacak ilk şey, sürücüleri güncellemektir. Grafik kartı geliştiricileri, donanımlarının madencilik için kullanıldığını biliyor. Demir performansının yeni teknolojilerin ortaya çıkmasıyla ilgili kalmasını sağlamak için sürücüler serbest bırakılır.

Madencilikte sürücülerin değeri, yürütülebilir kitaplıkları optimize ederek ekran kartının hashrate'ini artırmaktır. Tipik olarak, oyun ortamındaki artış, hashrate için de geçerli olan 2 ila 12 FPS arasında olabilir.

Nvidia ve AMD sürücülerini güncellemek için merkeze bağlantı: cihazınızı belirtin ve "Ara" veya "Gönder"e tıklayın.

RX 580 sürücülerini indirmek için doğrudan bağlantı, 1050 ti için sürücüleri indirin. Life hack - sürücüleri indirdikten sonra, eskiyse, müşteri herhangi bir kart modeli için sürücüyü en son sürüme güncelleyecektir.

AMD ve Nvidia grafik kartlarında karlılık hesabı

Video kartı hash oranları biliniyor, hesaplanıyor ve veritabanlarına yükleniyor. Günümüzde madencilikte bir video kartının karlılığını hesaplamak için özellikle karmaşık işlemlere gerek yok.

Bir kripto para biriminin güçlü veya zayıf olup olmadığı nasıl belirlenir?

Altcoinlerden birinin madenciliğine başlamadan önce, proje ekibi, yol haritası, yürütülen açıklamalar ve güncel skandallar hakkında bilgi sahibi olmalısınız.

  • Ekipte fotoğrafları, isimleri ve tercihen LinkedIN'de profilleri olan gerçek kişiler bulunmalıdır. Bir fotoğraftaki insanlar tahta gibi göründüğünde, bu bir stok fotoğraf ve sahte bir çalışandır.
  • Projenin, projenin geliştirilmesinde sabit kilometre taşları olan net bir yol haritası olmalıdır. “Projeyi büyük borsalara getirin” bir hedef değil, bu bir açıklama ama “Ethereum ağında PoS protokolünün uygulanması” bir hedef, bunu başarmak gerçekten mümkün.
  • Sosyal ağlarda, proje planına göre ulaşılan hedeflerin duyuruları yapılmalıdır. Değilse, neden işe yaramadığı ve projenin bundan sonra ne yapacağı duyurulmalıdır. Sessizlik, ölü bir projenin işaretidir.
  • Sosyal ağlarda canlı insanlar ve sohbetlerde canlı yorumcular bulunmalıdır. Örneğin Telegram'da bir proje sohbetine girerseniz ve katılımcılardan hiç mesaj gelmezse, bu ölü bir proje veya bir aldatmacadır.
  • Herhangi bir boyutta bir topluluğun varlığı. Bir projede üç aydan fazla kalan sadık kullanıcılar olduğunda, bu iyi bir işarettir.
  • Proje, neden başarılı olacağını açıkça belirtmelidir. Genellikle bu fikir Whitepaper veya Lightpaper tarafından iletilir. Bir projenin hedeflere ulaşma konusunda zayıf argümanları varsa, bu bir aldatmaca veya ölü doğmuş bir projedir. Zayıf tartışmaya bir örnek, "Yeni jetonumuz bir stablecoin ve halka açıldıktan sonra fiyatı her zaman 1$ olacak." Herhangi bir varlık bir şey tarafından desteklenmelidir, eğer takviye kaynağı belirsizse, o zaman proje zayıftır.
  • Birdenbire ortaya çıkan ve dağlar kadar altın vaat eden projelere dikkat edin - para birimleri piyasaya girse bile kullanılacağı kesin değildir.
  • Sosyal ağların, postaların, proje katılımcılarının ve faaliyet raporlarının gizlenmesi, ya zayıf iletişimin ya da projenin kendisinin dolandırıcılığının göstergesidir.
  • Üçüncü sınıf grafikler - genellikle bir dolandırıcılık projesi, kendi alanlarındaki uzmanların kişisel girişimidir. Grafiklerden ve içerikten tasarruf ederek projenin dolandırıcılığını dolaylı olarak belirleyebilirsiniz: eğer bunlar büyük bir projeyse, o zaman neden uzmanlar için yeterli fonları yoktu?
  • Bir kripto projesinde iyi bir form işareti - bir bütün olarak bir belirteç, hizmet veya proje ile çalışmak için yazılım oluşturmaya yönelik kullanım örnekleri, teknik belgeler ve kılavuzlar.
Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 4 / 5 (3 değerlendirme)

3 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al