wmaraci reklam

Mobil Cihazınız ile Fotoğraftan Fontları Bulun: WhatTheFont

Kullanıcıların ayılıp bayıldığı görseller, internet siteleri veya akıllara kazınan logolar oluşturma konusunda aslan payının tipografide olduğu malumunuzdur. Yerine cuk diye oturtulan bir font çalışmanın seyrini tamamen değiştirmekle kalmıyor profesyonel ve estetik görünmesinde önemli rol alıyor. Siz de tıpkı benim gibi bir yerlerde gördüğünüz fontu tırtıklamaktan, arşivlemekten ve daha sonra farklı çalışmalarda kullanmayı sevenlerdenseniz, WhatTheFont’u artık mobil cihazınızla kullanabilirsiniz.

WhatTheFont’u zaten hali hazırda birçok Webmaster arkadaşımınızın bildiğini düşünüyorum. İnternet sitesi üzerinden hizmet sunan WhatTheFont’u artık mobil cihazınızdan da kullanarak bir tabelada veya dijital bir görselde gördüğünüz fontu ayıklamak için kullanabilirsiniz. WhatTheFont’un şu an için kütüphanesinde 130 bine yakın font yer alıyor. Haliyle aradığınız fontları birer birer taramak yerine işi WhatTheFont’un sırtına yükleyip, son rotuşları sizin atmanız omuzunuzdaki büyük yükten kurtulmanız anlamına geliyor.

AI destekli olarak çalışan WhatTheFont’un mobil uygulaması 2 bin 200’den fazla font ailesiyle çektiğiniz bir fotoğraf üzerindeki fontu tutturmanın ve saatler alan font kovalama maratonunun sona ermesine yardımcı oluyor. Tüm Webmaster’ların mobil cihazında yer alması gerektiğini düşündüğümüz WhatTheFont uygulaması tıpkı web sürümünde olduğu gibi çektiğiniz fotoğrafın üzerindeki spesifik metin bloklarını seçip taramanızı sadece bu bloklar için yapmaya da imkan sunuyor.

Bitmek bilmeyen font arayışından zevk alanlardansanız ya da gördüğünüz başarılı fontları karlı günler için arşivinizde tutmaktan zevk alıyorsanız, WhatTheFont’un Android uygulaması veya iOS uygulamasını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 4 / 5 (1 değerlendirme)

1 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al