wmaraci reklam

Mobil için Hacker’lık Oyunu “Hackers” Artık Türkçe Oynanabilecek

Web dünyasının tam göbeğinde yer aldığımız için etrafımızdaki büyük veya küçük her yaştan internet kullanıcısının söz konusu hacking olduğunda ne kadar meraklı olduğunu biliyoruz. Hatta bilmekle de kalmıyor çoğu zaman yaptıklarımız nedeniyle Abi, abi facebook patlatıyon mu? diyaloğundaki mağdur adam haline geliyoruz.

Hackers, bu tip kullanıcıların yapay da olsa efsanelerle dolu dünyaya giriş yapması için geliştirilen ve açıkçası benim de deneyimlediğim kadarıyla oldukça eğlenceli bir siber saldırı ve korunma simülasyon oyunu olan Hackers, aldığı son güncellemeyle birlikte artık Türkçe dil desteğine sahip olarak mobil kullanıcıları eğlendirmeye devam edecek.

Uygulama marketlerinde Türk oyuncuların büyük bir bölümünün yapımcı şirkettenTürkçe dil desteği talebinde bulunması ve oyuncuların bu yeni nesil mobil internet korsanlığı olan merakı üzerine oyunun yapımcıları da yoğun ilgiyi geri çevirmek adına Türkçe dil desteğini kazandırmış.

Hackers; gelebilecek saldırılara karşın kendi ağımızı güçlendirdiğimiz ve bu sırada kaynak elde etmek için de diğer internet korsanlarının veya kurbanların ağlarına saldırılar gerçekleştirdiğimiz bir mobil siber korsanlık oyunu. Tabii bilgisayar sürümleriyle karşılaştırdığımızda Hackers, bir mobil oyun olduğu için terimlerden arındırılmış ve her oyuncunun kısa sürede oyuna dahil olabileceği şekilde yapılandırılmış.

4 ay kadar önce hem iOS hem de Android platformlarına çıkış yapan mobil oyunu eğer siz de deneyimlemek isterseniz mobil cihazlarınıza indirerek ücretsiz olarak Türkçe dil desteğiyle deneyimleyebilirsiniz.

Hackers’ı App Store Üzerinden İndirmek için Tıklayınız.

Hackers’ı Google Play Store Üzerinden İndirmek için Tıklayınız.

 

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al