wmaraci reklam

Modern ve Klasik U.S. Polo Assn. USPA 3001 Akıllı Saat

U.S. Polo, teknoloji faaliyetleriyle görmeye çok alışık olduğumuz bir marka değil. Ancak tasarım ve kalitesiyle hepimizin tanıdığı, klasik ürünleri olan bir marka. Bununla birlikte şirketin tasarladığı ve ürettiği pek çok saat modeli de bulunuyor. Bu noktada, modern teknolojilerle tasarımlarını buluşturma kararı alarak akıllı saat pazarına giriş yapmışlar.

Yaptıkları bu atılımın ilk meyvelerinden birisi olan USPN 3001 modelli saatleri de elimize ulaştı ve dolayısıyla inceleme ve görüşlerimizi siz okurlarımızla paylaşma şansını yakaladık. Peki görüşlerimiz neler oldu dersiniz bu saat hakkında? Okumak isteyenler için detayları yazımızda derledik. Ancak “Ben izlerim arkadaş!” diyenleriniz varsa videosu da aşağıda.


Görünüşü Gerçekten Yaratıcı

Klasik bir saat markasının bir ürününü kolunuza taktığınızı kesinlikle hissedebiliyorsunuz. Tasarım bu nedenle gerçekten güzel. Yalnızca ürünün fiziksel tasarımı için bu duruşlarını korumamışlar. Marka aynı zamanda kadranları için tasarladıkları dijital arayüzler ile de varlığını hissettirmiş diyebiliriz.

Başlıkta da belirttiğimiz gibi, US Polo bu noktada modern bir sistemi, klasik bir görünümle buluşturmayı başarmış. Bu yaratıcılık için bir tebriği hak ediyorlar. Ancak bu noktada her şeyiyle harika bir saatin elimize geçmediğini de hatırlatmakta fayda var. Maalesef silikon yapısı tasarım olarak güzel olsa da fazlasıyla plastik bir hissiyata sahip. Tasarımıyla kazandığı kadar büyük olmasa da bir puan kaybettiğini söyleyebiliriz.

Midi Klavye Neden Önemlidir ? En Çok Tavsiye Edilen Midi Klavyeler
İlginizi Çekebilir!

Midi Klavye Neden Önemlidir ? En Çok Tavsiye Edilen Midi Klavyeler

Midi klavye isimi artık günümüzde oldukça sık olarak duymaya başladık. Bunun nedeniyse, oldukça gelişmiş içeriği ve kullanım alanı yönünden oldukça konforlu olması diyebiliriz. Ek olarak, uzun zamandan beri böyle bir ürüne ihtiy...

Yazılımından Konuşalım

Saat elime ilk geçtiğinde Play Store’da markanın adını aratmıştım henüz paketi dahi açmadan. Ancak US Polo'nun bir uygulamasını göremeyince paketi incelemeye koyuldum. Meğerse Da Fit isimli bir üçüncü partiyle anlaşmış şirket bağlantı konusunda. Bu aslında pek mantıksız bir çıkış yolu sayılmaz, ancak yine de uygulama marketindeki düşük puanı nedeniyle ortada bir sorun olduğunu da belirtmek gerekiyor.

Yazılım ve saat bize Bluetooth çağrılardan tutun da, müzik oynatmaya kadar diğer markalarda görmeye alışık olduğumuz neredeyse her özelliği sunuyor. Bunları derlememiz gerekirse.

  • Nabız, kalp ritmi ve kandaki oksijenin ölçümü gibi sağlık odaklı ölçümler
  • Kronometre ve zamanlayıcı ayarları
  • Müzik
  • Bluetooth çağrıları
  • Spor verilerinin kaydı
  • Google Fit bağlantısı
  • Adım sayar

Bu noktada yazılımı yönünden saati segmentinde bulunan rakiplerinden ayıran unsurun çağrı konusu olduğunu görebiliyoruz.

Teknik Detaylar ve Fiyat Durumu

Ülkemizde teknolojik bir ürünün fiyatı döviz kurlarının sabit olmaması nedeniyle sürekli değişiklik gösterebiliyor. Ancak bu ürünün güçlü rakiplerine göre rekabetçi bir fiyatla sahalara çıktığını söyleyebiliriz. Bu nedenle de insanın ilk korktuğu nokta ürünü geliştirirken teknik yönlerden feragat edilip edilmediği oluyor.

Cihazın üzerine 310 mAh’lık bir batarya bulunuyor ve kullanım kılavuzuna göre 5 ila 7 gün boyunca kullanılmasına olanak sağlıyor bu batarya. Bu noktada bataryasının ve kullanım ömrünün bu segmentteki çoğu rakibinden çok daha iyi durumda olduğunu belirtebiliriz. Ayrıca 240*280 piksellik bir ekran bulunuyor cihazımızda. Türkçe’nin saat dili olarak geldiğini de söyleyelim.

Eğer bugün, sıfırdan bir akıllı saat alma ihtiyacınız bulunuyorsa ve alternatif bir ürün tercih etmek sizin için sorun olmayacaksa USPN 3001 kesinlikle güzel bir ürün olmuş diyebiliriz. Bir değişiklik yapmak istiyorsanız ve alacağınız saatin tarzı sizin için önemliyse burada bir opsiyonunuz bulunduğu çok açık. Ancak hali hazırda bir akıllı saat kullanıcısıysanız ve ürününüz henüz eskimediyse bu saate geçmenizi gerektirecek bir neden yok ortada bunu da açık yüreklilikle söyleyebiliriz.

Giyilebilir teknolojilerle ilgili ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı merakla bekliyoruz. Sonraki içeriklerimizde görüşmek üzere efendim, sağlıcakla kalın.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 5 / 5 (1 değerlendirme)

1 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al