wmaraci reklam

MoGA: Sanal Gerçeklikle Kullanılan GIF Müzesi

İnternet dünyasının GIF süper marketi haline gelen Giphy, daha önce yapılmayan bir ilki gerçekleştirerek GIF’lerden oluşan ve VR (Sanal Gerçeklik) ile ziyaret edilebilen GIF müzesini yayınladı.

MoGA müzesinin içerisinde Giphy tarafından seçilen özel bir koleksiyon GIF serisi yer alıyor ve bu GIF’ler daha çok sanatsal özellikleriyle dikkat çekiyor. Oturduğunuz koltuktan GIF müzesini ziyaret edebilme ve sanatsal GIF çalışmalarını inceleyebilmek de kulağa bir o kadar hoş geliyor.

MoGA’nın en önemli ve çekici tarafı, daha önce denenmemiş bir şeyi size tamamen VR teknolojisini kullanarak sunuyor olması. MoGA’yı deneyimleyebilmenizin birçok yolu var ancak elbette VR görüntüleme aracınızın veya gözlüğünüzün olması şart. 

Giphy daha önceden de fotoğraflarınızı özelleştirmenize yardımcı olan Giphy Cam gibi farklı ve ilginç projelere imza atmıştı. Bu projesinin de uzun süre konuşulacağı veya VR hastaları tarafından mutlaka değerlendirileceği düşünülüyor.

Eğer zaten bir VR gözlüğünüz de varsa o halde MoGA’yı Steam, Android ve iOS sürümleri yardımıyla deneyebilir, deneyiminizi bizimle de paylaşabilirsiniz :)

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al