wmaraci reklam

Mr. Robot’un 3. Sezon Fragmanını Yayınlandı? Yoksa Siz Daha İzlemediniz mi?

Webmaster’ların tümünün ortak ilgisine mahzar olan diziler bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az yapılıyor. Mr. Robot dizisi de, parmaklarımızı açmaya başladığımızda ilk aklımıza düşen yapımlardan biri. Baygın balık gözleriyle Rami Malek’in bir internet korsanı olan Elliot’a hayat verdiği dram ve psikolojik gerilim dizisinin 3. sezonu da en az öncekiler kadar fırtınalı olacak!

İlk sezonundan sonra olay örgüsü arap saçına dönüşen ve izleyicilerine her sahnenin arka planını sorgulatan Mr. Robot için geçtiğimiz gün 3. sezon fragmanı yayınlandı. Fragman dizinin 3. sezonu hakkında net kesitler sunmasa bile bazı merak uyandıran karakterlerin 3. sezon boyunca bizimle olacağı ipucunu vermekten geri kalmıyor. 

Fragmanın sonunda yer verilen ibareye göre Mr. Robot’un 3. sezonunun pilot bölümü  11 Ekim 2017 tarihinde  yayınlanacak. Eğer henüz 3. sezondan haberdar olamayanlardansanız, Mr. Robot'un 3. sezon fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz;

Özellikle Webmaster kitlesi tarafında Mr. Robot dizisinin sıkı takipçileri olduğunu biliyoruz. Siz de hala diziyi merakla bekleyenlerden misiniz? Yoksa “cılkı” çıktığı için bırakıp başka dizilere demir atanlardan mı?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al