wmaraci reklam

Muhabbit’ten AVAX Kazandıran Etkinlik!

Türkiye’de kripto para sektörü büyümeye ve gelişmeye devam ederken 2017 yılından beri sektörün içerisinde olan Muhabbit, yeni bir etkinlik düzenliyor.

ripto para ekosisteminde sosyal paylaşım platformu Twitter ayrı bir öneme sahip. Twitter fikir paylaşımlarıyla adeta kripto para dünyasının gidişatını belirleyen adımlara ev sahipliği yapmaktadır. Bu nedenle kripto para dünyasında “ödüle dayalı” etkinliklerin birçoğu bu mecrada yapılmaktadır.

Muhabbit de bu etkinliklerden birini gerçekleştirme yolunda adım atıyor. Resmî Twitter hesabından yapılan açıklama ile Muhabbit, Ramazan Bayramı şerefine şanslı 5 takipçisine birer Avalanche (AVAX) hediye ediyor.

Nasıl Katılım Sağlanır?

Etkinliğe katılım sağlamak ve şanslı 5 kişiden biri olmak için yapmanız gerekenler basit.

  • Muhabbit’in ve Muhabbit Data’nın Twitter hesaplarını takip etmek.
  • 3 arkadaşınızı etiketlemek
  • Etkinlik tweetini retweetlemek

Kripto Para ve Vergiler: Bilmeniz Gerekenler
İlginizi Çekebilir!

Kripto Para ve Vergiler: Bilmeniz Gerekenler

Kripto para birimlerinin benimsenmesi genişledikçe, sahipler, yatırımcılar ve tüccarlar için vergi sonuçlarını anlamak giderek daha önemli hale geliyor. Dijital para birimleri ile vergi düzenlemelerinin kesişimi karmaşık olup, bölgede...

Etkinlik Ne Zamana Kadar Sürecek?

Muhabbit, Ramazan Bayramı şerefine düzenlediği etkinliğin süresini 27 Nisan-4 Mayıs 2022 olarak açıklamış durumda. Etkinliğe katılarak AVAX kazanan 5 şanslı kişiden biri olmak isteyen katılımcılar, etkinlik süresi boyunca katılım şartlarını sağlamak zorunda.

Muhabbit Nedir?

Tüm dünyada kripto para rüzgârının estiği 2017 yılında, Dr. Aytunç Yıldızlı liderliğinde kurulan Muhabbit, Türkiye’nin ilk blockchain ve kripto para odaklı topluluğu olmaktadır. Sosyal medya platformu Twitter üzerinde Squanch olarak da tanınan Yıldızlı, dönemin kripto para ekosistemi ile kripto paralardaki mantığın algılanması adına birçok çalışma yürütmüştür.

Muhabbit, zamanla ekosistem içerisindeki farklı sektörlere de ulaştı. Şu anda Muhabbit, topluluğundan ayrı olarak, blok zinciri sektöründeki girişimleri desteklemek için MC Ventures ve dünya kripto para ekosistemindeki haberleri en hızlı ve doğru şekilde aktarmak için kripto para haber sitesi Muhabbit.com olarak ekosisteme hizmet vermekte.

Muhabbit.com’da Blockchain teknolojisi ve kripto para dünyası hakkındaki önemli haberler, son dakika gelişmeleri, altcoin haberleri ve özel röportajlar yer almaktadır. Bununla birlikte Muhabbit bünyesindeki teknik analistlerin günlük yazıları ile kripto para piyasalarındaki gelişmeler ve ayrıntılı analizler yatırımcılar ile paylaşılmaktadır.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 4.25 / 5 (4 değerlendirme)

4 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al