wmaraci reklam

NameCheckr ile Alan Adınızın Sosyal Medya Ağlarında Kullanılabilirliğini Sorgulayın

Bir alan adı satın alırken yalnızca alan adının dolu olup olmadığına göz atıyor ve alan adını havadan kapıyorsanız, iş sosyal medya mevzusuna geldiğinde muhtemelen çuvallayacaksınızdır.

Alacağınız bir alan adının ismiyle tam uyumlu sosyal medya hesaplarının alınması, internet sitesine marka değeri açısından büyük bir artı kazandırıyor. Ne var ki, alan adını almadan önce tüm sosyal mecralarda birer birer arama yaparak alan adına ait kullanıcı adındaki sosyal hesapları kontrol etmek bize oldukça yorucu bir uğraş gibi geliyor.

NameCheckr isimli ücretsiz bir servis, alan adını kayıt ettirdikten sonra istenmeyen küçük sürprizlerle karşılaşmanızın önüne geçmek amacıyla bize kontrol servisi sunarak sizin belirttiğiniz alan adı veya kullanıcı adını tüm büyük sosyal medya platformları üzerinde tarıyor ve kullanılabilirlik durumları hakkında basit bir rapor sunuyor. Böylece alan adını daha satın almadan önce hangi sosyal medya hesaplarını tam isim uyumula alıp almayacağımız hakkında bilgimiz olmuş oluyor.

NameCheckr aslında kullanıcı adı şeklinde arama yapılması için düşünüp geliştirilmiş ancak alan adlarını tarama konusunda da NameCheckr fazlasıyla işinizi görecektir. NameCheckr’a bir alan adı veya kullanıcı adını verdiğinizde tek yapmanız gereken “Enter” a tıkladıktan sonra geriye yaslanıp birkaç saniye boyunca beklemek. 

NameCheckr bu birkaç saniye sürecek tarama işlemi boyunca alan adının hangi popüler uzantılarının kullanılabilir olduğunu, popüler sosyal medya siteleri üzerinden alan adınızın tam olarak uyuşarak hangi profilleri elde edebileceğinizi gibi birçok metrik verisini sizinle paylaşacak. Böylece alan adınızı almadan önce istenmeyen küçük sürprizlerin de önüne geçilmiş olacak.

NameCheckr’a Erişmek için Tıklayınız.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al