wmaraci reklam

Ne Zaman Öleceğinizi Söyleyerek Para Kazanan Şirket; GWGLife

Birileri karşınıza çıkıp, “Sana ne zaman öleceğini söyleriz aga ama bunun için birkaç yüz doları gözden çıkartmak gerek” dese ilk tepkiniz ne olurdu? Muhtemelen bu teklifi yapan kişinin sizi telefonla arayarak oraya buraya para bırakmanızı isteyen dolandırıcılardan pekte farklı olmadığını düşünebilirdiniz.

Hayır, fesat düşüncelerin aksine bu şirketin amacı sizden kuru haybe bilgilerle para kopartarak trollemek değil. Bu adamlar gerçekten sizin biyolojik olarak ölüm ihtimalinizi derinlemesine bir test sürecine geçirerek ne zaman öleceğiniz üzerine isabetli bir tahminde bulunmak istiyor.

Alınan tükrük örneği üzerinde analiz yapan şirketin iddialarına göre insan DNA’sı içerisinde yer alan epigenetik saat dikkate alındığında ne kadar yaşayacağınız hakkında tahminde bulunmak mümkün oluyor. Üstelik bu testin tamamlanması için şirketin sizden tek talep ettiği şey basit bir tükrük örneği oluyor. 

Elbette işin en önemli ayağı salya örneği üzerinden epigenetik saatinizi incelemek oluyor ancak bunun öncesinde şirket sizin sağlık geçmişinizi araştırarak ortalama ömrünüzü uzatacak veya kısaltacak faktörleri de araştırıyor. Sigara ve alkol kullanımınız, geçirdiğiniz rahatsızlıklar gibi detaylar ne kadarlık ömrünüzün kaldığını belirlemek için oldukça önemli birer kriter kabul ediliyor.

GWGLife’a göre bu şekilde çıkarımla ne zaman nalları dikeceğinizi öğrenmek oldukça faydalı bir yöntem. Her yıl yapılan sağlık sigortası harcamaları düşündüğünde “Emmmean zaten öleceğiz ya, koy gitsin” diyerek doğrudan hayatınıza odaklanmanız iyi bir adım olabilir.

Bu tür şirketlere para vererek ne kadar ömrünüzün kaldığını öğrenmeye çalışarak sizin ölümünüz üzerinden para kazanmak isteyen bir şirketle çalışmak ne kadar mantıklı orası elbette tartışılır. Yine de paranızın sizinle birlikte gelmeyeceğini gibi acı bir gerçek de var.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al