wmaraci reklam

Neden etiketinyarisi.com'dan Alışveriş Yapmalıyım?

Her gün sezon sonu sloganıyla ve ismiyle dikkatleri üzerine çeken etiketinyarisi.com bu başarıyı nasıl sağladı? Alışverişe yeni bir soluk getiren etiketinyarisi.com kullanıcılara ne gibi avantajlar sunuyor? İşte bütün detaylarıyla etiketinyarisi.com…

Kullanıcılarına her gün %50 indirim garantisi veren etiketinyarisi.com, pazaryeri niteliğinde bir e-ticaret alışveriş sitesidir. Bu başarıyı sağlayan kadın girişimci Nurzada Nurdinova, indirimli ürünlerin tamamını tek bir platform üzerinde toplamayı başardı. İndirimli ürün aramanıza gerek kalmadan etiketinyarisi.com üzerinden “her gün sezon sonu” indirimlerine ulaşabilirsiniz.

Neden etiketinyarisi.com’ dan Alışveriş Yapmalıyım ?

Adından da anlaşıldığı gibi tüm ürünlerde her gün indirim sunan etiketinyarisi.com, alışverişe yepyeni bir soluk getiriyor. Özellikle pandemi döneminde kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği indirimli ürünler artık “her gün sezon sonu” sloganıyla etiketinyarisi.com’ da. Kullanıcılara her gün en az %50 ve üzerinde ki indirimli ürünler sunulmaktadır.

Trendyol Yükselişini Neye Borçlu?
İlginizi Çekebilir!

Trendyol Yükselişini Neye Borçlu?

Ülkemizde başarılı ve devasa pek çok e-ticaret platformu ve pazaryeri projesi bulunuyor ancak son birkaç yılda yıldızı en parlayan Trendyol oldu desek hata yapmış olmayız. Peki, şirket bu yükselişi neye borçlu? Gelin bu yazımızda T...

Etiketin Yarısı Hangi Ürünlerde Geçerli

Etiketinyarisi.com tek bir ürüne veya kategoriye bağlı olmadan tüm ürünlerde büyük indirimler yapmaktadır. Kadın giyiminden çocuk giyimine, erkek giyiminden bebek giyimine, çanta, ayakkabı ve kişisel bakım ürünlerinden kozmetik ürünlerine, anne-bebek araç gereçlerine varana kadar indirimlerden yararlanmanız mümkün ayrıca seyahat etmeyi seven kullanıcılar için tatil turlarıda %50 indirimli olarak kullanıcılara sunulmaktadır. Tüm ürünlerde ve kategorilerde %50 ve üzerinde ki indirimlere etiketinyarisi.com’ dan ulaşabilirsiniz.

Etiketin yarısını Diğerlerinden Farklı Kılan Nedir?

Yüzlerce çalışanı ile hizmet veren etiketinyarisi.com kullanıcılarına daimî olarak indirimli ürünler sunmaktadır. Alışılmışın dışında saatlik ya da dakikalık indirimler yerine yıl boyunca her gün en az %50 olmak üzere indirimli ürün satışı yapmaktadır. Etiketinyarisi.com üzerinden %70’e varan indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Yanlış Duymadınız ! Her Gün Etiketin Yarısı

Artık indirimli ürün satın almak için sezon sonunu beklemek yok. Etiketinyarisi.com üzerinden yılın her günü %50’den başlayan indirimli ürünleri her gün bulabilirsiniz. Kaçırmak yok ! İndirimli ürün bulmak için saatlerce arama yapmanıza da gerek yok.  Eketinyarisi.com’ a giriş yapın tüm kategorilerde geçerli olan indirimlerden yılın her günü yararlanın. 

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 3 / 5 (2 değerlendirme)

2 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al