wmaraci reklam

PayPal Türkiye'ye Geri mi Geliyor?

Haziran ayı itibariyle yaşanan bürokrasi sorunları neticesinde PayPal, Türkiye kullanıcıları için faaliyetlerini sona erdirmişti. Birkaç saat önce internette farklı kaynaklar tarafından yayılan bir diğer habere göreyse PayPal’ın Mart 2017’de tekrardan pazara giriş yapacağına ilişkin bazı haberler yer almaya başladı.

Bildiğiniz üzere PayPal’ın tasarı tarağı toplayıp, “çekerim emaneti, bitiririm servisi” tavrının altında oldukça haklı nedenler vardı. Türkiye, PayPal’dan sunucularını Türkiye’de barındırmasını istemiş ve PayPal’da böyle bir şeyin kesinlikle olamayacağını söylemesi üzerine servisi sonlandırma yoluna başvurulmak zorunda kalmıştı. 

Peki, Mart 2017’de PayPal gerçekten pazara geri dönerek biz Webmasterların yüzünü güldürecek mi? Buna biz de evet demek isterdik ancak ne yazık ki hayır. PayPal hala bu konudaki kararlı tavrını koruyor ve Türkiye pazarında tekrardan yer alabilmek için alternatif yöntemler deniyor ancak PayPal kesinlikle Mart 2017’de Türkiye’ye geri gelmiyor.

İnternette hızla yayılan haberler için PayPal’ın yetkilileri tarafından yapılan açıklamanın aslı ise şu şekildedir;

“Yakın zamanda basında çıkan PayPal ile ilgili haberleri gördük. Ancak, şu an PayPal’ın Türkiye’deki faaliyetleri ile ilgili paylaşacağımız yeni bir bilgi bulunmamaktadır.  Gelecekte Türkiye'deki müşterilerimize yeniden hizmet verebilmek için gerekli iznin alınması yönündeki çalışmalarımız devam edecektir.”

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al