wmaraci reklam

PC ve Mobil Platformlar için VPN Programları

Son zamanların en popüler konularından biri haline geldi, internette özgürlük ve gizlilik. Ülkemizdeki sansür tartışmaları da bu durumun üzerine eklenince internet kullanıcıları kendilerine alternatif yollar aramaya başladılar. Bu yolların en başında, internete bağlantı yaptığınız ip adresinizi değiştirerek herhangi bir sansüre uğramadan ve iz bırakmadan gezmenize olanak sağlayan proxy seçenekleri geliyor. Diğer bir adıyla VPN uygulamaları. Yazımızda birkaç VPN uygulamasını inceleyeceğiz. İncelediğimiz seçeneklerin bütün platformlarda uygulamalarının bulunması, işinizi kolaylaştıracaktır.

Hem Bilgisayarda Hem Akıllı Cihazlarda VPN!

Günümüzde VPN uygulamalarının sadece bilgisayarlarda iş görmesi pek yetmiyor. Çünkü her geçen gün çığ gibi büyüyen bir mobil veri sektörü var. Bu sebeple proxy hizmeti sunan firmaların diğer platformlarda (iOS, Android, Windows Phone vs.) uygulamalar geliştirerek daha çok kullanışlı hale gelmesi gerek.

TunnelBear

Ülkemizde gezi eylemleri sırasında ücretsiz olarak sınırsız modunu kullanıcılara açarak tanınan TunnelBear aynı zamanda bu sektörün en başarılı uygulamarından birine sahip.

12 farklı ülkeden internete çıkış yapmanızı sağlayan TunnelBear, hızıylada kullanıcıları etkiliyor. Aylık ücretsiz olarak 500 MB veri imkanı sunan uygulama, Twitter’da ondan bahsetmeniz halinde bu limiti 1 GB’a çıkarıyor. Eğer sınırsız bir paket isterseniz aylık 4.99$’dan başlayan fiyat seçenekleri sunan TunnelBear, kesinlikle denemenizi tavsiye edebileceğimiz bir proxy seçeneği.

İndir: TunnelBear (PC)
İndir: TunnelBear (Android)
İndir: TunnelBear (iOS)

Web of Trust Eklentisi Kullanıcı Verilerini Satmış!
İlginizi Çekebilir!

Web of Trust Eklentisi Kullanıcı Verilerini Satmış!

Eğer sizde ziyaret ettiğiniz web sitelerinin ne denli güvenli olup olmadığını öğrenmek için Web of Trust tarayıcı eklentisinden faydalanıyorsanız kötü haber; WoT tüm kullanıcı verilerini üçüncü kişi firmalara satmış.  ...

Spotfux

Ülkemizde HotSpot Shield’den sonra gelen bir uygulama diyebiliriz hatta yakın zamanda geçmiş dahi olabilir.

Gittikçe artan bir popülaritesi bulunan SpotFlux, bilgisayarda kullanıcılara sınırsız bağlantı imkanı sunması büyümesindeki en büyük faktör. Ancak bu durumu mobil uygulaması için söyleyemeyeceğiz malesef. Her ne kadar sadece Amerika sunucularına bağlantı imkanı sunsada hız olarak herhangi bir sorunu bulunmamakta ama akıllı cihazlardaki uygulaması size 3 günlük ücretsiz deneme imkanı sunuyor. Sonrasında sizden ücretli bir üyeliğe abone olmanızı istiyor. Bu aboneliklerin fiyatı ise yıllık 5.99$’dan başlamakta.

İndir: Spotfux (PC)
İndir: Spotfux (Android)
İndir: Spotfux (iOS)

Hotspot Shield

Ülkemizde proxy denilince ilk akla gelen uygulamardan biridir Hotspot Shield.

Yeni birçok rakibi olmasına rağmen kullanıcı kitlesini artıran Hotspot Shield, bilgisayar uygulaması ile tanınır olmuştu. Artık mobil uygulamarıda bulunan servisin sadece Amerika üzerinden çıkış yapması ve ping değerlerinin yüksek olması kullanıcıları rahatsız eden bir durum. Ayrıca platformlardaki uygulama stabil değil. Bu durumun düzeltilmesi sonrasında Hotspot Shield, bilgisayarlardaki popülerliğini akıllı cihazlarda da kısa sürede yakalayacaktır. Abonelik konusuna değinecek olursak diğer servislere oranla daha ucuz fiyatlara üyelikler sunmakta.

İndir: Hotspot Shield (PC)
İndir: Hotspot Shield (Android)
İndir: Hotspot Shield (iOS)

Ben bir program indirmek istemiyorum, sadece anlık olarak gerekli oluyor bana diyorsanız şimdiki uygulamamız tam sizlik. Tek tıkla gizlenin tek tıkla eski halinize dönün.

Zenmate

Neyden bahsettiğimiz hakkında az çok aklınızda bir şeyler oluşmuştur. Tabi ki efsane eklenti haline gelen ZenMate.

Anlık olarak kolayca proxy değişmenize olanak sağlayan ZenMate; Chrome, Mozilla ve Opera eklentileri ile oldukça tanınan bir servis. Ayrıca tarayıcılardaki eklentisinin size sınırsız gezinti imkanı sunması en büyük özelliklerinden biri. Kendisini çok iyi geliştiren servis şimdide akıllı cihazlarda boy gösteriyor. Android ve iOS işletim sistemli cihazlar için geliştirdiği uygulama ile aylık 500MB ücretsiz gezinti imkanı sunmakta. Sonrasında ise diğer servislerde olduğu gibi sizden üyelik satın almanızı istiyor. Hız konusunda gayet başarılı olan ZenMate’i tarayıcınızda kesinlikle kurmanızı öneririz.

İndir: Zenmate (PC)
İndir: Zenmate (Android)
İndir: Zenmate (iOS)

Ücretsiz üyeliklerle ve bunun getirdiği ping, yavaş bağlantı şeklindeki problemlerle uğraşmak istemiyorum. Parası neyse veririm, hizmet iyi olsun yeter ki diyorsanız. Şimdiki seçenek tam sizin için.

HideMyAss

Dünyadaki en popüler proxy servisi olma yolunda ilerleyen HideMyAss, ücretli bir servis olmasına rağmen aldığı ücreti kuruşu kuruşuna hakeden bir firma.

Tüm dünyayı kapsayan sunucu ağlarının bulunması, kullanıcı dostu bilgisayar ve akıllı cihaz uygulamaları ile her an istediğiniz gibi internette dolaşma imkanı sunması, ilgili müşteri hizmetleri HideMyAss’ın sayabildiğim birkaç güzel özelliğinden sadece birkaçı. Bünyesinde 100.00’den fazla IP adresi ve yüzlerce sunucu bulunmakta olan ve bu sayede hız düşümüne en az oranda yakalanmanız için en iyi seçeneklerden biri haline gelen HideMyAss’in üyelikleri şu anda aylık 11.52$’dan başlamakta. Daha uzun üyeliklerde bu fiyat ay başına çok daha düşük seviyelere iniyor. Paralı olsun ama mutlu olayım diyorsanız önerimizdir kendisi.

Yazımızda birkaç seçenek ile internette rahatça gezinebilmenizi sağlamaya çalıştık. Peki siz hangi seçenekleri kullanıyorsunuz?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al