wmaraci reklam

PeachPie, WordPress’i .NET Üzerinde Çalıştırmayı Başardı!

WordPress bugün blogdan haber sitelerine, moda sitelerinden e-ticarete kadar onlarca kategoride milyonlarca internet sitesi için tercih ediliyor. Peki, WordPress her zaman olduğundan biraz daha hızlı çalışsaydı harika olmaz mıydı? Artık harika olabilir…

Çek bir gurup tarafından oluşturulan PeachPie girişimi, .NET framework’ü üzerinde PHP kodlarını derlemeyi başaran bir platform geliştirdi. Ve evet, bu platform yapılan birkaç ufak değişiklikten sonra WordPress’i tam uyumlu olarak ve sorunsuz şekilde çalıştırabiliyor.

PeachPie şirketine göre .NET üzerinde WordPress’i çalıştırmanın başta performans olmak üzere birçok artısı mevcut. Bu platform ayrıca WordPress’i derlenmiş Binary dağıtımı haline getirebilme yeteneğine de sahipmiş.

Kişisel olarak test etmedik ancak Twitter ve diğer sosyal kanallardan yapılan yorumlara bakılacak olursa PeachPie’nin anlatım kılavuzunun işe yaradığını ve WordPress’i .NET üzerinde sorunsuz çalıştırdığını onaylayan onlarca Webmaster var. 

Eğer siz de denemek istiyorsanız, PeachPie’ın söylediğine göre yalnızca 30 dakika sürecek kurulum işlemine şuradaki adımları atarak başlayabilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al