wmaraci reklam

PlaySultan’da Valorant VP İndirim Sezonu Başladı!

PlaySultan, dünyanın önde gelen oyun şirketlerinden Riot Games’in oyun ürünlerinin yetkili satıcısı olarak Valorant’ın oyun içinde kullanılabilen para birimi Valorant VP ürünlerinde yetkili satıcıdır. Valorant VP satış fiyatlarında oyuncuları sevindirecek sürpriz bir indirim ile karşımıza çıkıyor.

Türkiye'nin önde gelen en çok tercih edilen dijital oyun ve dijital anahtar satış platformu olan PlaySultan, 14 yıllık tecrübeleri ile hem yurt içi hem de yurtdışında pazarlarında büyük bir etkiye sahiptir. PlaySultan’dan oyuncuları bir hayli sevindirecek haber geldi. Sınırlı süre için devam edecek indirimden faydalanmak isterseniz elinizi çabuk tutarak https://www.playsultan.com.tr/valorant-points-vp adresini ziyaret etmenizi öneriyoruz!

İndirimli Valorant VP Fırsatı

Riot Games’in rekabetçi fps türünde 2020 Nisan’da çıkışını yapan çok oyunculu ve oynaması tamamen ücretsiz oyunu Valorant, çıkışından beri oyuncuların bir hayli ilgisini ve sevgisini kazanmış durumda. Tür olarak hem CS:GO hem Overwatch serisinden esintileri içerisinde barındıran oyun, popülerliğini halen koruyor. Valorant, günlük ortalama olarak 3 milyon aktif oyuncuya hizmet sunuyor.

Valorant’ın en büyük rakibi olan CS:GO’ya göre oyunculara sunduğu farklılıklar var. En önemli farklılıklar; roller, ajanlar ve ajanların kendine özel yetenek alması olarak sayılabilir. Valorant oyununda biri saldırı biri savunma olmak üzere 5 kişilik takımların Spike kurması ve çözmesi üzerine bir oyun sürüyor. Valorant’ta şu an 23 adet ajan var ve sürekli olarak yeni ajanlar duyuruluyor. Riot Games’in yıllardır tüm dünya oyun piyasasında önemli bir yerde olmasının şüphesiz en büyük nedeni, sürekli olarak oyuncularına güncelleme getirmesi ve oyuncu geri bildirimlerine göre hareket etmesi. Çıktığı günden bu yana sayısız güncelleme ve etkinlik getirilen League of Legends bunlara örnek olabilir. Valorant’ta en az League of Legends kadar üzerine düşülen bir oyun olarak çıktığı günden yana büyük bir ilgiyle oynanıyor.

Riot Games’in çevrim içi olarak en son oyunu olan Valorant, uzun yıllar boyu gündemde kalmaya devam edecek gibi görünüyor. Rekabetçi fps oyun türüne göre yenilikçi bir yapıda olan oyun, arka planda hikâyesiyle de dikkat çekiyor.

Tüm bunların yanında oyun içi kozmetik bölümü de bir hayli gelişmiş ve oyuncuların büyük bir ilgisinin olduğu yer. Silah kaplama paketleri, animasyonlu ve efektli bıçaklar, spreyler ile oyuncular için çeşitlilik sağlanıyor. Özellikle silah kaplamaları ve bıçaklar oyuncuların büyük ilgisi ile karşı karşıya. Oyun içi kozmetik ürünleri Valorant VP ile satın alınabiliyor. Direkt olarak set, günlük yenilenen mağaza veya BattlePass ile kaplama ve bıçak elde edebiliyorsunuz. Eğer sizde kozmetiğe önem veriyorsanız ve Valorant’ta görünümünüzü özelleştirmek istiyorsanız Valorant VP Fiyatları ile en güvenilir ve en uygun fiyatlı e-pinleri satın almak için PlaySultan’ın indirim sezonunu kaçırmayın!

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 3.5 / 5 (2 değerlendirme)

2 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al