wmaraci reklam

Pornhub Bile HTTPS’e Geçti, Gerisini Siz Düşünün

Daha önceden adını sanını duymadığınız, hatta ne sitesi olduğu hakkında hiçbir fikrinizin bile olmadığı Pornhub, bugün resmen HTTPS’e geçiş yaptığını duyurdu. Yani, Pornhub kullanıcılarının bağlantıları artık sadece Pornhub ile kullanıcının kendi bilgisayarı arasında kalacak.

Bu haber içeriğini paylaşmamızın amacı tabii ki, sizi bilmediğiniz sitelere sokmak değil. Malum endüstrisi dahi internet siteleri için artık SSL sertifikasının ne kadar önemli olduğunu kavramış ve HTTPS’e doğru yol almış durumdayken, çok para kazanmayı hayal ettiğiniz internet sitelerinize de el atsanız hiç fena olmaz diye düşündük.

Pornhub yaptığı açıklamada günlük 70 milyonun üzerinde kullanıcıyı ağırladıklarını ve kullanıcılarının gizlilikleri konusunda şüpheye mahal kalmaması gerektiği için SSL ve HTTPS’e geçiş yaptıkları açıklamasını yaptı.

Pornhub’ın bu adımı malum sektörüdeki diğer siteleri de ateşlemeye yetti. Çıkan dedikodu haberlerine göre bir diğer malum site olan YouPorn’un da önümüzdeki hafta 4 Nisan’da HTTPS topraklarına adım atması bekleniyormuş.

Google’ın yayınladığı şeffaflık raporuna görene en popüler internet siteleri HTTPS protokolüne çoktan geçiş yaparak kullanıcılarının güvenliğini önemli ölçüde garantilemiş oldu. Artık bu popüler siteleri de pekala Google’un raporlarında göreceğiz demektir.

Bu arada, neden SSL sertifikasına geçmeliyim diyorsanız;

❱❱ 4 Madde ile Neden HTTPS’e Geçmek için Kolları Sıvama Vakti Geldi?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al