wmaraci reklam

Raspberry Pi ile Yapılan Psikolojinizi Zıplatacak Korku Tablosu

Bugüne kadar Raspberry Pi ile yapılmış onlarca çalışma görmüş olabilirsiniz ancak bu sefer göreceğiniz kesinlikle daha önce gördüklerinizden farklı olacak. Cadılar bayramına henüz bir aydan fazla olmasına rağmen projenin mucidi Marino’nun kafasında işsiz bir fikir balonu belirivermiş. Sadece cadılar bayramında değil, arkadaşlarını ve eviniz ziyarete gelenleri her zaman hötürük etmek isteyen mucit, ilginç bir cihaz tasarlamış.

Marino’nun hazırladığı şaka tablosu için bir LCD panel, bir Raspberry Pi ve altı yedi saatlik çalışma zamanı yeterli olmuş. Portre olarak hazırlanan bilgisayarın orijinal görünmesi için de ayrıca biraz el işçiliğine başvurulmuş. Peki Marino’nun işsiz fikri sonucunda ortaya çıkan bu mini korku tablosunun olayı nedir?

Hazırlanan tablo dışardan bakıldığında son derece normal görünüyor. Fakat önünden herhangi biri geçtiğinde tablo doğallığını bozup şeytani bir tabloya dönüşüyor. Nasıl mı çalışıyor, izliyoruz;

İşsiz bir fikir olduğu gerçek ancak biri bunu gerçek ürün haline getirmesi halinde ciddi bir satış oranı yakalaması mümkün gibi duruyor. Marino’nun söylediğine göre videodaki canavar efektini oluşturmak için ayrıca AtmosFX isimli yazılımdan destek alınmış.

Bu güzel ve işsiz projenin detaylarını merak edenler için Marino bir de DIY projesi olarak adım adım nasıl böyle bir tabloyu oluşturacağınızı hackster.io üzerinde anlatmış. Eğer bu tarz hobilere ilgi duyuyorsanız evinize gelen misafirleri yerinden sıçratmak için harika bir proje ufukta sizi bekliyor.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al