wmaraci reklam

Razer Masa Boyutunda Devasa Mekanik Klavye Üretti

Mekanik klavyeler bilgisayar tutkunları için güzel bir yemekten sonra mideye indirilen tatlı gibi. Bazen bu klavyelerin tatlının kendisi olurken bazen ana yemek oluyor. Bilgisayar ve oyun tutkunları için bu benzetmeyi çok iyi bilen Razer, yemek masası boyutunda bir mekanik klavye üretti.

CES fuarında harika ürünler görücüye çıkıyor. Razer’ın yemek masası büyüklüğünde devasa mekanik klavyesi de bunlardan biri. Tamamen fonksiyonel ve gerçek klavye görevini üstlenen bu alet bildiğiniz gerçekçi bir klavye hissiyatı oluşturuyor. Razer’ın dev klavyesi Chroma RBG ışıklandırma sistemine bile sahip.

Bir an için yorumları bu tür klavyeyele yazdığınızı, sayfayı yenileme manyağı yaptığınızı ve Enter’a tekme tokat girişebildiğinizi hayal edin. Ne kadar işlevsel bir ürün olur bilinmez ancak CTRL + ALT + DEL kombinasyonunu yapmak için ufak bir akrobasi eğitimi almanız gerekebilir.

Razer’ın dev klavyesini şu an için biz ölümler için satılmıyor. Ev araba fiyatına satışa çıkacak olan klavyenin ne için kullanılacağı ayrı bir merak konusu. Muhtemelen showroom olarak ihtiyaç duyulan alanlarda kullanılması için - biraz da YouTuber’lar için - Razer böyle bir ürün geliştirme ihtiyacı hissetmiş olabilir.

Razer’ın bu dev klavyesi hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al