wmaraci reklam

Şaka Gibi Gerçek; Adı Snapchat’e Benzediği için Gümbürtüye Giden Suçsuz & Masum Uygulama

Miranda Kerr ve Snapchat dediğimde aklınıza ilk kim geliyor? Evet, Snapchat’in CEO’su Evan Spiegel. Evan, bir keresinde “Bu uygulama sadece zengin insanlar için. Uygulamamızın Hindistan ve İspanya gibi fakir ülkelerde yayılmasıyla ilgilenmiyoruz.” şeklinde gaf yapmıştı. Bu gaf Snapchat’in kapılarının tüm ülkelerin kullanıcılarına açık olmadığının da en büyük ispatıydı.

Buraya kadar her şey normal. Asıl sorun Snapdeal adında bir e-ticaret sitesinin mobil uygulamalarını geliştirmesi ve bunları uygulama marketlerinde yayınlamaya başlamasıyla başlıyor. Tüm Hindistan kendini o zamandan bu yana Snapchat’e bilemiş olmalı ki, reklama kızıp bisküvi asılan manzaraları özleten olaylar açığa çıktı.

Önce Hintli kullanıcıların hatrı sayılır bir kesimi Snapdeal’i Snapchat ile karıştırdı. Gerisi elbette yorum, ana, bacı ve küfür bombardımanı! Ha bir de fütursuzca verilen 1 yıldızlar var

Elbette herkes bisküvi asmadı. Snapdeal’in Snapchat ile alakası olmadığını bilen Hintli kullanıcılar markanın haksız yere karalanmaması için, bu doğrultuda yorum yapıp bunun farkında olan insanları 5 yıldız vermeye davet etti.

Geldik en sevdiğim bölüme; o kadar küfürü Evan yer de “Vay efendim senin erkek arkadaşın bize fakir ülke demiş” diye düşünen Hintliler hiç durur mu? Onlar da hemen Miranda Kerr’in sosyal medya profiline akın ettiler. “Cık cık cık, erkek arkadaşına öğret biz fakir değiliz.” minvalinde yorumlar Miranda’nın profilini şu an gasp etmiş durumda.

Tüm olan bitenden sonra Snapchat, durumu kurtaracak bir açıklama yaptı ve Snapchat’in Hindistan’daki kötü imajını silmek için ellerinden geleni yapacakları konusunda bir açıklama geldi. Şimdi benim aklımda tek bir soru var;

Snapdeal’in suçu neydi olm?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al