wmaraci reklam

Şaka Maka Değil, Nokia 3310 Geri Geliyor!

Onu isterseniz bir uçağın penceresinden dışarıya atabilirsiniz. Ya da çamur dolu bir havuzun içine yatırıp rahatlamasını sağlayabilirsiniz. Top oynayacaksınız ama top mu yok, onu çıkartıp eğleneceyi hemen başlatabilirsiniz. Sırf eğlence olsun diye ona eziyet edebilirsiniz… Tüm bunları yaptıktan sonra da bir telefon olarak kullanmaya devam edebilirsiniz; Nokia 3310…

Dayanıklılığı ile dillere destan üne sahip olan Nokia 3310, görünüşe göre ilk defa piyasaya sunulmasının ardından tam 17 yıl sonra tekrardan satışa sunulacak. Nokia’nın tekrardan piyasada canlandırılmasının ardındaki marka olan HMD Global’in 2017 yılı içerisinde birkaç farklı Nokia modelini tanıtacağı geçtiğimiz seneden beri biliniyordu. Görünen o ki tanıtılacak cihazlardan biri de büyük ölçüde yenilenmiş Nokia 3310 efsane modeli olacak.

Barselona’da gerçekleştirilecek MWC konferansı sırasında tanıtılması beklenen cihazın tıpkı daha önceki 3310 modeli gibi tuşlu ve oldukça dayanıklı olması bekleniyor. Sızdıların bilgilere göre yeni 3310’un batarya performansı da efsane kasasına göre çok daha tatminkar olacak.

Sızıntıların arasında yeni Nokia 3310’un fiyatına dair de açıklama var. Yenilenmiş efsanenin 60 dolar gibi düşük bir fiyat etiketiyle satışa sunulması bekleniyor. Fiyatı da göz önüne alacak olursak yenilenen Nokia 3310 muhtemelen akıllı bir telefon olmayacak ve eski standart efsaneyi devam ettirecek.

Yenilenen efsanenin tekrardan açığa çıkması halinde siz de bir Nokia 3310 sahibi olmayı düşünür müsünüz?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al