wmaraci reklam

Samsung Artık Galaxy Serisi Modellere Aylık Güncelleme Verecek

Samsung’un diğer markalar tarafından itilip kakılmasının, Apple’ın gerisinde kalmasının en önemli nedenlerinden biri güncellemeler konusunda kullanıcılarına yaşattığı göbek çatlatan sıkıntılardı. Diğer Android cihazlar yeni sürüm ve güncellemeleri en geç 1 ile 3 ay arasında almayı başarırken hala Samsung’un başarılı modellerinin bile fi tarihinde yayınlanan Android sürümlerini kullandığını görebilmek mümkün. 

Yabancı ve güçlü bir kaynakta çıkan Samsung yetkilisinin açıklamasına göre Samsung Galaxy S8 modelini piyasa sunduktan sonra Galaxy serisi modellerine aylık olarak güncelleme sunacak. Aylık olarak güncelleme deyince sakın aklınıza yeni özelliklerle dolup taşacak bir işletim sistemi gelmesin. Samsung cihazların hataların giderilmesi ve güvenlik sorunlarının tıraşlanacağı basit güncellemelerden bahsediyoruz.

Aynı güncellemeleri Galaxy’nin yanı sıra Note serisi de alır da, Samsung’un üvey evlat ürün serisi kabul edilen A ve J serisi sahiplerinin güvenlik güncellemelerini aylık beklemesi hayalden öteye geçemeyecektir. Muhtemelen A ile J evlatlar güncellemeleri 3 - 5 aylık arayla alacaktır.

Samsung bu hamlesiyle hem S8’i yağlayıp parlatmak istiyor, hem de artık o “güvenilir olmayan telefonların üreticisi” unvanından kurtulmak istiyor. Bu hamleyle başarıya ulaşır mı dersiniz?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al