wmaraci reklam

Sekmeleri Kolayca Kaydırmanıza Yardımcı Olan Chrome Eklentisi; Rearrange Tabs

İnternet tarayıcısını kullanırken kendinizi onlarca sekmenin arasında boğma gibi kötü bir alışkanlığınız mı var? Açtığınız sekmelerden hangisi neredeydi bilmiyor ve başa dönmek için her seferinde eziyet mi çekiyorsunuz? O zaman Rearrange Tabs eklentisiyle işleri tersine çevirebilirsiniz.

Çok fazla sekmeyle çalışmanın en kötü yanı sekmeleri sürekli kaydırmak zorunda olmanızdır. Şöyle düşünün ki, tarayıcınızda 25 farklı sekme açtığınız, asıl işlem gerçekleştireceğiniz sekmeler hep ilk sıralarda yer alır. Dolayısıyla aktif sekmeyi ileriye taşımak veya ilk açtığınız sekmelere ulaşmak büyük bir külfet haline geliyor.

Rearrange Tabs eklentisi, bu sorunu ortadan kaldırmak ve sekmelerde boğulma alışkanlığına sahip internet kullanıcılarının yükünü azaltmak amacıyla geliştirilmiş. Rearrange Tabs’a atadığınız kısayol tuşları sayesinde eliniz hiç klavyeden kaldırman basit bir kısayol tuşuyla sekmeyi istediğiniz yere taşıyabiliyorsunuz. Dışardan bakıldığında ufak bir ipucu gibi görünüyor olsa da çoklu sekmelerle çalışmayı huy edinmiş arkadaşların Rearrange Tabs’dan mutlaka faydalanmak isteyeceklerini düşünüyorum.

Rearrange Tabs eklentisini buradan indirdikten sonra, eklentiyi kurup aktif hale getirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. MacOS kullanıcıları varsayılan olarak Ctrl + Shift tuşlarına bastıktan sonra sağ ve sol yön tuşlarını kullanarak, Windows kullanıcılarıysa; Shift + Alt tuşları ve ok yönü tuşlarını kullanarak sekmeleri sağa veya sola kaydırabilirler.

Eğer eklentiyi yüklemeden önce nasıl çalıştığına göz atmak isterseniz, aşağıdaki 15 saniyelik videoya da göz atabilirsiniz. Ayrıca eklentinin ayarlarına giderek dilerseniz kısayolları kendinize göre özelleştirebilirsiniz;

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al