wmaraci reklam

Siftery Kullandığınız Yazılımların Alternatifini Bulmayı Kolaylaştırıyor

Popüler girişimlerin ve şirketlerin çalışmalarını yürütürken hangi yazılımlarını tercih ettiğini listeleyen girişim Siftery, artık kullandığınız yazılımların alternatiflerini kolayca bulmanıza yardımcı olacak. Böylece hangi yazılımlara alternatif olarak hangi yazılımları kullanabileceğinizi keşfetmek için yapacağınız araştırmaların süresi cebinizde kalacak.

Siftery ilk defa bu senin ocak ayında yavaş yavaş tanımaya başladığımız girişimlerden biri olarak boy gösteriyor. Popüler girişimlerin ve dev şirketlerin hangi yazılımları ve yazılım ürünlerini tercih ettiğini gerçek zamanlı olarak görüntüleme servisiyle pazara dahil olan Siftery, bundan sonra aradığınız yazılımlar için alternatifi bulma konusunda başvurabileceğiniz bir kaynak olacak.

Siftery’nin Products Alternatives, ismiyle çıkış yapan yeni hizmetine şimdiden 1000 kadar yazılım ürününü kapsayan geniş bir alternatif datası yüklenmiş. İlerleyen günlerde artacak data verisiyle birlikte Siftery’nin yeni servisi ücretsiz olarak alternatif bulma maratonunda harcadığımız eforu ciddi oranda azaltmaya yardımcı olabilir.

Servislerin kendisi ve alternatifleri hakkında bilgi sunan Siftery, alternatifler hakkında sadece kuru bilgi vermekle yetinmeyecek. Karşılaştırmaları olarak hangi özelliklerin öne çıkmayı başardığını, fiyatı ve bazı önemli diğer kriterleri göz önünde bulunduracak. Üstelik İngilizcesi olan arkadaşlar için birçok alternatif seçeneğinde yazılımı tanımanız için yeterli inceleme verileri de yer alıyor.

İnteraktif bir alternatif sistemi olarak sunulan servis tek başına Siftery editörlerinin tekelinde değil. Kullanıcıların etkileşeme geçmesiyle birlikte öneriler şekilleniyor ve diğer kullanıcılar insanların neden alternatif olarak bir yazılımı tercih ettiğini anlayabiliyor.

Eğer popüler girişimlerin hangi yazılımlarla çalıştığına göz atmak ve dahası kullanıcıların sizin kullandığınız yazılımlara alternatif olarak neleri kullandığını öğrenmek istiyorsanız bence Siftery boş zamanlarınızda alternatif keşfine dalabileceğiniz faydalı bir ortam.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al